Enkelt og godt i en travel hverdag!

Heisann! Har dere hatt en fin søndag så langt? Håper det! 🙂

Vi har kost oss med familie og venner, en skikkelig sosial helg med selskaper tre dager til ende.

Vi trengte noen timer med sosialisering, ukedagene våres har vært travelere enn travlest den siste tiden og det er ikke mye vi ser til andre enn hverandre, kollegaer og kunder. Så det har vært helt herlig!

adams matkasseadams 2

For en stund siden ble jeg spurt om jeg ville teste ut Adams Matkasse, selvfølgelig ville jeg det! For det første, jeg trenger ikke tenke ut hva vi skal ha til middag, for det andre, alle får i seg sunn, smakfull, variert og næringsrik mat, og sist men ikke minst så er det helt supert å få alt levert på døren! Oppskriftene er enkle og det smaker veldig godt. Favoritten min fra ukas meny var denne gresskarsuppen med ristede gresskarkjerner, chorizopølse og økologisk solskikkebrød. Nam! Porsjonen var stor nok til at vi har fryst ned halvparten av suppa til en annen travel dag. Jentene elsket spicy kjøttpai med avokadosalat, så den blir garantert laget igjen her i huset.

gresskarsuppe3gresskarsuppe

Adams Matkasse tilbyr ulike menyer, blant annet FRI FOR kassen som passer deg med cøliaki og/eller laktoseintoleranse. Eller SUNN & LETT kassen som innheholder mer magert kjøtt og grønnsaker, perfekt for oss som vil ned i vekt eller bare vil spise sunnere. Ellers har de andre kasser dere kan se på hjemmesiden.

Alle mine lesere får nå 50% rabatt på første matkasse ved bruk av kode BLOGG_ANINE. Klikk HER.

Vi er superfornøyde med matkassa. Og så er det så deilig å slippe å måtte tenke på hva jeg skal lage hver eneste dag! Tror Fredde synes det er helt ok å slippe å bli spurt om han har noen middagsønsker også. 😉

Så er dere nyskjerrige på matkassa er det bare å teste den ut nå. 50% er jo bra! 🙂

Nå skal vi kose oss videre. #søndagsmys

Stooor klem Anine

1 Comment

  1. Blev inspirerad och måste testa detta nu! Himla smidigt att få detsamma levererat på dörren.

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *