Posemuffins og bursdag på halv tolv…

Tjohei! Da var den høstferien på hell, og godt er det. Jeg gleder meg til hverdagen igjen jeg nå. 🙂 Er vi fler om det mon tro? Eller er det bare meg med en trassig 2 åring som har fått nok av familieidyllen for en stund?

I dag har vi feiret Emmagull. Med en enkel kake og posemuffins. Ja, for det er ikke alltid mor lager kunstverk av kaker. Noen ganger er det enkle ofte det beste. Veeeel, ikke posemuffinsene. De var ingen høydare. Men pavlovaen gikk ned på høykant. 🙂 Og det ser ut som bursdagsjenta mi var fornøyd. Burdagen ble vellykket den, selv om mor ikke hadde styrt og ordnet så mye som hun pleier. Bursdag på halv tolv funker som bare det!

emma9

Neste uke skal mamma feires, så søsteren min og jeg skal ta henne med til London. Hennes store drøm har vært å dra dit på Mamma Mia, så da ble det det da. Det blir GØY det! Gleder meg stort! Ingen bursdag på halv tolv da nei!

Har dere noe dere gleder dere til??? Er det ikke godt å ha noe å se frem i mot? 🙂

Nå skal vi fortsette med hyttekabalen her. Hvordan få antall soverom til å gå opp er casen. Følg meg gjerne på hytteinspo på Insta hvor jeg legger ut inspirasjon til hytta vår.

Vi blogges i morgen!!! Nyt kvelden. 😉

Klem Anine

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *