Jeg får meg eget kontor!

God kveld dere! Har dere hatt en fin dag? Håper det. 🙂 Emma og jeg har nettopp sett en episode av Eventyrlig oppussing, fy søren så flinke de er! Inspirerende. Man får jo bare lyst til å gjøre ting selv.

Jeg gjør jo noe støtt og stadig i grunn, som å forandre på interiøret. Og med årstidene kommer lysten enda mer frem til å endre. Noe av det beste med høsten for meg er at det er tid for levende lys, masse lys! Og duftlys! Jeg kjøpte et nytt duftlys i går hos Moodies fra Katie Loxton. Assa… SMELT! Disse bør dere sjekke ut. Liker også at de er enkle hvite med en tekst på, passer inn til det meste. Fin pris var det også.

interiør tipskatiemessing

Har satt frem en messing stake og en treboks jeg har fra svigermor også. Koselig å blande litt gammelt og nytt. Et nytt fat står høyt på ønskelista da… Helst et stort et i marmor, har lett en stund uten å finne. Så har noen tips om hvor de har så gi meg gjerne et lite pip.

Ellers så går dagene som vanlig her i heimen. Jeg har fått ordnet meg en kontorplass i Asker, og det tror jeg skal bli godt for meg. Kjenner det at det er på tide med en forandring, ikke bare jobbe hjemmefra. Da får jeg en plass jeg dra på jobb til. Kontoret skal pusses opp først, og dere skal selvfølgelig få være med. Både i planleggingsfasen og underveis.

Nå skal jeg se på tapeter til kontoret mitt mens Fredde fikser kveldsmat.

Fortsatt FIN onsdag. ♥ Eller torsdag om dere vil… Haha, litt sliten her ja.

Klem Anine

3 Comments

  1. Rundt marmorfat kan du vel få bestilt på steder hvor de selger marmorbenker? Hør med de som holder til inn veien ved Kiwi, den rett før Liertoppen

  2. Likte glasseple ditt, Anine! Hvor er det fra? Hilsen Solveig 🙂

    1. villavonkrogh

      Å, det er gammelt. Hatt siden jeg var litta jente. 🙂

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *