En tøff uke…

God kveld fine dere! Hvordan går det med dere egentlig? Bare bra håper jeg. 🙂

Det er nå sånn at noen ganger så er livet litt tyngere enn normalt, og jeg har hatt en slik uke etter jeg kom hjem fra London. Det har skjedd triste ting som jeg har vært preget av, jeg har tenkt veldig mye på lille gullet som var i magen i sommer og jeg er syk. Men det er greit, det er jo bare sånn i blant. Tar det med ro så jeg blir frisk til neste uke som blir en spennende uke på treningstur med Asker treningssenter. Det blir GØY! Gleder meg skikkelig til å trene igjen.

London var fantastisk da! 🙂 Smiler når jeg tenker på mamma og den gleden hun viste for turen vi ordnet. Hun var helt i syvende himmel, har aldri hatt det så gøy i hele sitt liv. Det varmer langt inn i hjerterota mi. Det var noen dager med latter, glede, opplevelser, tårer og takknemlighet. Samt et par timer søvn, kun et par. 🙂 Dere som fulgte oss på Snapchat fikk servert litt av en fest… Jaja, sånn kan det gå med denne gjengen på tur.

london momo mamma

Ellers så står alt bra til med resten av von Krogher’ne. Fredde skal fly til Bergen i morgen tidlig og hente den nye bilen sin. Julaften kom tidlig i år gitt! Malla Marikken har begynt å snakke en del mer engelsk. Hun sier this til alt mulig rart. Ha på this, åpne this, ta vekk this, vaske this… Og i morges sa hun vil ikke brush teeth, no! 🙂 Engelsk og norsk i skjønn forening, herlig!

Nå skal jeg legge krype under dyna, kjenner jeg trøtt som en strømpe!

Lover dere at jeg skal bli flinkere til å oppdatere bloggen oftere, er jo så hyggelig å skrive til dere. Kjenner jeg blir glad av det. 🙂

Ha en fortsatt fin kveld, så blogges vi. Nattinatt dere! 

Klem Anine

3 Comments

  1. Så fint dere hadde en toppers London tur 🙂 Masse god bedring til deg, håper du snart blir frisk og glad igjen 🙂 og jaaa til oftere blogg innlegg, kjiper’n nåe du blir lenge borte! Men full forståelse at det kan bli sånn i perioder, men da er du savnet 🙂 Og det er jo hyggelig å vite, ikke sant?

  2. Ingelin Scheele

    Lekker bluse! Har du flere bilder av den? Og kanskje du vil dele hvor herligheten er kjøpt?

    1. villavonkrogh

      Kjole. 🙂 Den er fra Billie and me. Søk opp, de har nettbutikk.

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *