Årets julepynt på plass!

Yes! Nå er det jul igjen! Vel… Det er værtfall kommet julepynt hos Moodies. Husker dere jeg var med de på innkjøp? Nå har all den fine julepynten kommet og kjenner jeg folket rett så flyr pynten ut av døra fort som fy. Det lønner seg å være tidlig ute om man vil sikre seg den fineste pynten. Jeg har selvfølgelig plukket med meg noen elefanter, flamingoer og rosa julekuler. Weeeee!!! Nå kjenner jeg at jeg gleder meg til jul. Fru Litt Ivrig har nemlig lagt pinnekjøtt i vann her… Oh yes! Glaaaade jul…

julepynt rosajuletre 2016 moodiesjul 2016christmas treejulepyntjulepynt4sort julepyntshishi christmasshishi julepynt rosa

Nesten litt fristet til å pynte treet jeg nå… 🙂

Hva synes dere om julepynten?

5 Comments

  1. Så utrolig mye fint pynt. Gleder meg skikkelig til å begynne å pynte til jul. Men må vente 1 mnd til tenker jeg

  2. Alldeles bedårende vakkert.

  3. Ragnhild

    Er litt “sær” jeg da.. Bruker kun Georg Jensens julepynt på hovedtreet…. Manisk samler faktisk..

  4. Rå lekre jule kuler, men for min del alt for tidlig å tenke på å pynte juletre. Men tiden går fort og vips så er tiden inne for det.

  5. WW her var det mye lekker julepynt

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *