Jeg er sensuell, forførende og uimotståelig!

Tjoho og GOD fredag! I dag har vi grunn til å være glad! Det er faktisk SOOOL jo!!! OMG. 🙂

Formen min er fremdels bånn i bøtta, men i dag er jeg nødt til å få unna en del ting. Feeber eller ei, i dag skal bli en bra dag! Vi skal jo ha årets første pinnekjøtt også, mmm…

En annen mmm er den nye parfymen min, omsider fant jeg en ny parfyme jeg likte. Noen som har testet denne? Jeg måtte le for meg selv da jeg leste om den på nett, sjekk ut denne beskrivelsen! 🙂

Boss The Scent For her er en kraftfull og feminin duft fra Hugo Boss. En eksklusiv parfyme med sensuell karakter inspirert av forførelsens kunst og den uimotståelige trangen til å komme nærmere. Den er en given motpart til den mannlige duften, laget for å lokke ut en forførende, spennende dragningkraft hos kvinnen som bærer den. På toppen er delikate notater av saftig fersken som sammen med søt honning og blomstrende fresia vekker lystens sinn og skaper en uunngåelig attraksjon. Det pulserende hjertet bærer på forførende osmanthus og i basen hviler intense kakaobønner som vekker lysten til liv.

Så det er derfor Fredde er så klengete om dagen! Det forklarer jo ALT. Yes damer, denne må dere kjøpe!!! 😉

hugo bopss

Andre favoritter om dagen er papegøyene jeg kjøpte i London, de rosa øredobbene fra Caroline Svedbom / Gullsmed Hellmann, de små øredobbene fra Secrets by B, kjedene og sminkepungen fra 7DAYS, clutch’n fra Aldo og hårbøylen jeg fant i London. Dilla på glitter og stas sa du? 🙂 

earringsthe scent

Da skal mor finne frem energien og komme i gang med dagens to do list.

Ha en strålende fredag alle sammen!!! 

Klem Anine

1 Comment

  1. Joloekken

    Er så irriterende at du ser SÅÅ fresh og stilig ut med glitter og stas, papegøyer og dill, mens jeg ser ut som en vandrende billig-kjede slæææsjh Glitter-fjortis med sånt tilbehør. :—o

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *