Det er IKKE til å tro!

Gooood torsdag fininger!

I dag er formen bedre enn på lenge, denne runden har sittet godt for å si det sånn. Jeg skulle vært på treningstur i Spania denne uka, men det var jo bare å glemme med bronkitt og feber i kroppen. Driiiitkjipt! Hadde trengt en uke i sola nå. I stedet for bøy og tøy har det blitt litt rydding. Har ryddet i kjøkkenhyllene, flyttet på noen malerier og hengt opp noen nye hyller. Man må jo gjøre noe… 🙂

Tro det eller ei, fru JUL har ikke funnet frem noe julepynt enda! Det i seg selv er jo en sensasjon. I år har jeg bestemt meg for å vente litt med pyntingen, til Freddes store glede. Først og fremst skal alle skuffer og skap ryddes, så har nok med det i noen uker fremover… #krise rotete i skapene!!! Så skal jeg så smått begynne med pakkekalender til jentene. Vil dere forresten ha noen tips til kalendergaver???

frederik baggerkjøkken interiør

Når begynner dere å pynte til jul? Ingen som er så tidlig ute som meg vil jeg tro… 😉 Kjenner jeg gleder meg til jul, snø, familiekos og alt det der. Om litt.

Nå skal jeg til Asker og intervjues, og sånn går no dagan.

Ønsker dere en fin høst – på nippet til vinterdag videre!!!

Klem Anine

4 Comments

  1. MaiaHelene

    Hei frøken Jul! Godt du er bedre! Jeg har ligget på sykehus pga ryggen i natt, men er også bedre og da var det koselig å møte på nytt innlegg fra deg her man ligger
    Vi har pusset opp stua i høstferien og nå har jeg fått lystenningsforbud i ett år (!) av mannen. Det er visst større sjanse for sotskader før malingen har satt seg skikkelig. Jeg blir fullstendig gal jeg som elsker å tenne lys! så tips til innlegg er batteridrevne lys som faktisk er fine og gir koselig lys.. ekstra lamper/stjerner å henge i vinduet! Klem

  2. Jeg også elsker julen. Huset er pyntet til første søndag i advent eller 30. Nov – avhengig av hva som kommer først. Droppet pakkekalender ifjor og gikk over til aktivitetskalender, noe barna elsket. Spesielt julebrussmaking, lage egen fuglemat og juleshow/teater/konsert… gleder meg til å se bilder fra julepyntet hus.

  3. Pynter ikke til jul før 1. søndag i advent, men til gjengjeld da så tar jeg den helt ut 😛 Gleeeeder meg og er ekte lykkelig for at 1. søndag i advent er i november i år!

  4. Tar imot tips for adventskalender, hadde lyst til å overaskelse de 3 små med det I år

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *