Barnas eventyrkalender, hvor ditt barn har hovedrollen.

God lørdag dere! Da kom jammen meg vinteren, så utrolig koselig! 🙂 Malla Marikken og Emma har laget en stoooor snømann sammen i dag, og gjett om det var ei litta tulle på 2 år som var i lykkerus over å ha fått Olaf utenfor huset. Lykke!

Nå nærmer jo adventstiden seg med stormskritt og det er sikkert fler av dere som har begynt å planlegge adventskalender for barna. Selv har jeg laget pakkekalender til Emma i mange år, men har hatt lyst til å finne på noe annet. Og da Aina som intervjuet meg her om dagen nevnte at hun lagde adventskalendere som hun solgte ble jeg veldig nyskjerrig.

Barnas eventyrkalender, en adventskalender der ditt barn blir hovedperson i sitt eget eventyr med et nytt kapittel hver dag. Velg mellom fire spennende historier som passer for gutter og jenter mellom 3 og 10 år, og Aina gjør barnet til hovedpersonen ved å skrive om historien med barnets navn og kjønn.

Et meget godt alternativ til de andre adventskalenderene synes jeg. Og det til 250 kr! Enig? Jeg vet det er fler av dere som ville ha tips til adventskalender, og dette er mitt beste tips i år. Barnas evemntyrkalender kan kjøpes på epla.no HER. 

julekalender tips 2adventskalender til barnadventskalender tips

Nå skal vi ut på votteshopping! 🙂

Ha en FIN lørdag!

Klem Anine

1 Comment

  1. Randi-Harriet Mentveit

    Kan anbefales 🙂 Jeg har tyvtittet på guttungen sin

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *