CANDY!!!

Tjoho! Mandag og minusgrader, jeg har pakket inn kroppen i ull. Brrr sa kjerringa!

For en god stund siden besøkte jeg en bekjent av meg fra Asker som har fått et nytt agentur, nye ting er alltid gøy for oss som liker stæsj! Så jeg tok meg en tur for å se hva hun hadde. Jeg bare DIGGER smykkene hennes og ikke minst den lille søte veksa med enhjørning på. Hællandussen liksom! 🙂 7DAYS heter merket hennes, og jeg har selvfølgelig fått Moodies til å ta det inn i butikken sin. 

7DAYS 37DAYS7DAYS 27DAYS 6

Smykkedilla… Jeg? Nei ikke i det hele tatt… 😉

I dag skal jeg såvidt begynne å finne frem litt julepynt, juleånden kom over meg med snøfallet i helgen. Koselig å pusle litt hjemme når man har tid. Og så skal jeg hjelpe en venninne i det nye huset hennes, deretter en interiørveiledning i Holmestrand, for å så hente kids, hjelpe til med lekser og få største gullet på langrennstrening. En helt vanlig mandag. Hva er deres mandagsplaner?

Vi sees plutselig! 🙂 Vil dere forresten ha tips til pakkekalender? Se hva jeg har gitt i gaver tidligere HER.

BLOGGES! Klem A

5 Comments

 1. Hei Anine! Hvordan kan jeg gå frem for å bestille interiørveiledning? Har du lang ventetid?

  1. villavonkrogh

   Hei Bente. Send meg mail på interiorglede@gmail.com Ikke lang vente ´tid. 🙂

 2. Hvor er den nydelige kjolen på Snap’en fra?

  1. villavonkrogh

   DM Retro 🙂

 3. Tips til kalender: tannkost/tannkrem, popkorn, griseflaks(skrapelodd), teater/kinobillett, finstrømpebukse til julaften, neglelakk, skolesaker, brusboks…. Ønsker dere en fin førjulstid… Lekker kjole du viste på snap i dag… Kan jeg spørre hvor du har kjøpt den?

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *