Anine, er du deprimert?

God fredag dere! Da er huset shinet opp, lyktene tent og mor må ta seg en tur innom sminkeskuffen og garderoben før gjestene kommer. I kveld arrangerer jeg mamafest for mødrene i klassen til Emma. Blir så koselig!

Noe som ikke er fullt så koselig er at jeg ikke blir frisk, nå har jeg vært dårlig i fire uker snart. Skikkelig forkjøla. Så i dag har jeg vært hos legen for en sjekk. Det begynte med at jeg måtte fylle inn et spøreskjema som kunne si om jeg var deprimert eller ikke. Kan det ha noe med at jeg var på gråten muligens? Jeg er bare så luta lei av å ikke fungere som normalt, av å bli sliten for ingenting. Legen lurte på om det kunne ha noe med babyen vi mistet å gjøre, at jeg rett og slett er blitt deprimert. Så jeg fikk en test, svarte ærlig på spørsmålene og han konkluderte med at jeg ikke er det. Det var jo flott! Var et lite øyeblikk litt usikker… Det er nok bare frustrasjon over å ikke få gjort alt jeg har lyst til tenker jeg.

Forkjølelse er noe dritt!!! Enkelt og greit.

Nå skal jeg ta meg en slurk hostesaft, sette over kaffi’n og ønske fintfolk velkommen til Villa von Krogh. Hva er deres fredagsplaner? 🙂

anine mini

Jeg har planer om å bli frisk og like blid som den unge utgaven over her. 🙂

GOD helg alle sammen!

Klem Anine

6 Comments

 1. Det er ordentlig kjedelig å gå slik. Hadde det slik for et par-tre år siden. Hadde faktisk kyssesyken. Det tok lang tid før de sjekket det. Bare et tips. Ha en toppers kveld å kos dere masse

 2. Det er hvertfall mye mindre deprimerende med mamafest enn mammafest synes jeg. Der burde jo jeg vært!

  1. villavonkrogh

   😉

 3. Sjekk D-vitamin nivået ditt, magnesium og start med sink! Blir aldri sjuk!

 4. Trine Andersen

  Senk skuldrene ,vær deg selv, vær fornøyd….du er god nok. Du er heldig….tenk på det. Du har mye å være glad for. Du må ikke være perfekt hele tiden. Nyt live og kos deg med de som synest atdu er best. Ha en flott kveld. Du har så mye å være glad for.

 5. Hei 🙂 Du virket som er person om liker å ha mange prosjekter , er effektiv og liker å få satt ting ut i livet. Kanskje du kjører deg selv litt for hardt siden det er det du har vant med å gjøre?
  Jeg har alltid gjort akkrat det…helt til jeg måtte sette på bremsene.Kroppen sa ifra lenge og jeg ble sliten av ingenting, jeg også.Det er kanskje slik at vi kan bestemme oss som bare det for å makte alt mulig, men når nok er nok da sier kroppen ifra. Noen ganger er viktig å roe litt ned- selv om holdet vil noe annet 😉

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *