En magisk dag!

God kveld dere! For en fin søndag dette har vært. Jentene har lekt med kusinene sine, Marikken og Jenny har dusjet med klær på… Ja, for at det er ramp i de kroppene der er ikke noe nytt. Plutselig hørte vi lyden av dusjen, og der fant vi de. SÅ happy! De har lekt både ute og inne, og godt er det. #høyt støynivå. Det var rift om disse Miss Mini me dukkene for å si det sånn. 🙂 Spørs om det ikke blir noen dukker under juletreet i år gitt.

Det passer jo bra for tante som ikke har kjøpt julegaver enda. 😉 Jeg har fått en rabattkode til dere hos Miss Mini me, den gir dere 25% rabatt (ikke tilbudsvarer) og varer til og med 30. november. Rabattkoden er villavonkrogh25 og nettbutikken finner dere HER.

josefine emmamissm2missmjossan

Ellers har vi hatt selskap for fedrene i familien. Jeg har servert en god middag, nemlig Boeuf Bourguignon og sjokoladekake til dessert. Helt nydelig! 🙂

Nei dere, jeg får vel bevege kroppen bort til oppvasken jeg.

Vi blogges i morgen med nye bilder av stua. Jeg har gjort om litt. 🙂 Vil dere forresten få dere en god latter? Sjekk ut instagram, villavonkrogh.

Ha en fortsatt FIN søndag!

Klem Anine

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *