Hvordan er det mulig å ha sånn uflaks!?!!?

God tåkete morgen fra Konglungen! 🙂

Ganske nitrist ute nå, synd at all snøen smelter bort… Nå som det var blitt så fint ute! Typisk det…

Her i heimen så venter jeg på å få hjelp til å pynte til jul. Jeg har pådratt med enten et brist i et ribbein eller i en muskel og har vondt for å gjøre normale ting. Det er akkurat det jeg trengte nå… 🙁 Makan til uflaks a gitt! Sånn kan det gå når man hoster for mye.

Men ingen grunn til å legge seg ned å grine, her er det bare å peise på og få gjort unna arbeidet. 🙂 Jobben får gå først, julehuset får vente. Og apropo julehuset, det fant jeg i baldhylla i går. Jeg er i det siste KK Living, styling av selveste Tone Kroken, det er jo stas! 

KKKK LIVING

Så løp og kjøp! Veldig fint julenummer. 🙂

Da skal jeg hive i meg litt frokost før foreldresamtale og jobb. Hei og hå! Denne dagen skal bli bra!

Ha en NYDELIG dag alle sammen!!! 

Klem Anine

3 Comments

 1. Anett Ingier Ottesen

  De stolene du har rundt kjøkkenbordet…. hvor kommer de fra? fantastisk flott hjem du har!

  1. villavonkrogh

   Tusen takk for det. 🙂 De er fra Kartell. Du får de forskjellige steder, hvor bor du?

 2. matognatur

  Nei jeg synes KK Living er skikkelig dårlig blad. Jeg fikk med et når jeg kjøpte KK nylig og ble veldig skuffet. Koselig at du er med da for du har det fint hjemme, men mye av det de viste i bladet jeg har synes jeg var helt teit. En stor oljetønne som var malt på og plassert noen svære greiner i.. hahaha…
  ja… 🙂

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *