Vi pusser opp! Kino i kjeller’n

Tjohei! Har dere hatt en fin dag? Håper det!

Når jeg kom hjem fra jobb i dag var taket i kinoen vår malt, skal si det går unna nå. Skal få tatt noen underveis bilder når det er bedre lys. 🙂 Det blir mørkeblått! Satser på at det blir knall.

Ellers så har jeg så smått begynt å planlegge kalendergaver til disse to frøknene mine. I fjor brukte jeg disse fine papphusene, blir nok brukt i år også tenker jeg. Ofte har de mye fint og billig hos Søstrene Grene, så får ta turen innom de. I år skal jentene få eventyrkalender blandet med litt diverse som de trenger til jul. Fine hårspenner, nye strømpebukser, samt noen pekkerkaker, en bakedag og en kinodag. Det må jo bli bra. 🙂

julegaver

Har dere noen gode tips til adventskalender?

Jeg gleder meg til å begynne å pakke inn! Julemodus…

Fortsatt FIN kveld.

Klem Anine

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *