Så enkelt får du fine gaver!

God ettermiddag folkens.

Litt juleinspirasjon er vel alltid velkomment? Det kommer vel ikke som noen bombe at jeg liker å lage fine gaver til jul… Men ofte så er innholdet vrient å få pakket inn pent. Da er bokser tingen! En fin boks med en sløyfe på blir aldri feil. Jeg liker å henge på noen julekuler også, kjøper alltid inn en god del hos Søstrene Grene. Alt utenom glitterfjærene er fra søstrene. Fjærene er kjøpt hos Kid interiør, de ble hengt på juletreet men er veldig dekorative på gaver også. Boksene er fine å stable oppe på hverandre som julepynt i førjulstiden, ingen grunn til å gjemme de vekk.

gaveesker

Glitterfjær kan man enkelt lage selv også. Fjær, lim og glitter er det eneste man trenger. 

julepyntinnpakking tips

Har dere noen gode innpakkingstips? Del de gjerne i kommentarfeltet under her. 🙂

Ha en fortsatt flott mandag dere!

Klem Anine

1 Comment

  1. Masse fint her altså. Deilige farger og former.

    Er også veldig glad i bokser, kuler og bånd.

    Fester på alt fra slikkepinner (julestang rød og hvit du vet), pepperkaker, granbar, pinner, kongler (gjerne med duft), dikt, bilder, juleoppskrifter sammen med til-fra lappen. Ungene pakker ofte inn med hvitt papir og tegner eller glitrer/maler/klistrer julete ting på. Mitt triks er å ha god tid, en pakke eller to-tre til dagen. Da kan jeg kose meg. Ikke alle på lille julaften 😉

    Kos deg med julepakkingen Anine!

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *