Barnebursdag på Bergvang

God morgen godtfolk! Tidlig på’n i dag, frøken Marikken nattevandrer vekket moren sin kl 3.15 så da sitter hun her da. Med fyr i peisen og kaffe i koppen.

I går feiret vi klassebursdag for Emma og tre av hennes klassevenninner på Bergvang gård i Asker. Barna fikk mate hundene, kose med valpene, mate alpakkaene, kjøre hundekjøring med vogn, se på alle dyra og grille pølser i lavvoen. Hundekjøring var midt i blinken, skal si det var en gjeng happy kids etter en runde i vogna.. En magisk opplevelse for både store og små!

På skolen til Emma så feirer de barna som har bursdag samme måned sammen, og er det en som er alene om å ha bursdag en måned slik som Emma så får de feire med de som har bursdag måneden før eller etter. Vi har noen regler for bursdagsfeiringne også som er helt supre. Bursdagsbarna får en pakke hver seg fra hele klassen som foreldrene kjøper, ergo kun en gave å kjøpe i året. Vi bruker mellom 500-800,- istedet for 150,- x 25. Barna synes det er helt topp med en fin gave, og forelderene synes det er helt topp å slippe ørti smågaver og kaoset rundt å åpne alle gavene. Alle barna i klassen blir bedt, det er også lov å dele opp guttene og jentene hvis man ønsker det. Men i går var vi hele klassen, hyggelig å samle hele gjengen. En annen ting som er fint er at vi prøver å legge bursdagene til en ukedag slik at alle har mulighet til å være med. Vi får også låne kjøkkenet på SFO og gymsalen hvis vi ønsker det. Det er bursdag maks en gang i måneden, siste bursdag i klassen var i august. Vi er fler forledre til å arrangere og betale.

Vi har en fantastisk bursdagsordning! Skjønner ikke hvorfor ikke fler praktiserer den.

begvang

Nå nærmer det seg vekkeklokketid for de murmeldyrene i overetasjen, så jeg får vel gjøre klar frokosten.

Ha en FIN fredag alle sammen!!!

Klem Anine

3 Comments

  1. Bente Olaussen

    Hei Anine. Jeg kom bort i noe som heter Ofyr for noen uker siden. Noe helt utrolig. Jeg tror du vil like den. Den har ikke vært til salgs i Norge lenge, tror jeg.

    1. villavonkrogh

      Jeg så det på hytetmessa. Kjempefin! Ønsker meg en sånn en. 🙂

  2. Hørtes ut som en genial ide 🙂 Håper flere kopierer denne bursdags oppskriften. God helg 🙂

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *