En tidlig årskavalkade

Da var nok et år gått. Et år som bydd på utallige gleder, noen sorger og et hav av hverdager. Tenk så heldig jeg er som får bare være, en del av en verden som bare eksisterer. Jeg er takknemlig for alt det gode og det vonde i livet. Familien min som vokser, vennene mine som gir meg alt av seg og dere som følger meg i sosiale medier og gir av dere selv tilbake til meg.

Å sitte foran dette tastaturet kan føles ensomt til tider, men når dere gir lyd fra dere er det verdt den tiden jeg legger ned i det. Da jeg viste dere babymagen i juni sprudlet dere over av glede, mens jeg var redd for at jeg måtte legge ut et vondt blogginnlegg senere. I juli gråt dere sammen meg, det var det blogginnlegget jeg fryket. Tusen ♥ takk. Dere betyr så mye mer enn dere aner. Jeg har fått en støtte som jeg nesten ikke kan beskrive. Jeg forguder dere for det! Motet dere viste meg ved å dele deres historier. Det sitter i meg for alltid.

Når man har tider som er tunge så får man anledning til å tenke over hva som faktisk betyr noe her i livet. Og Fredrik, min kjære Fredde, han troner øverst på den lista. Han er et unikum av en mann som gir meg og jentene, samt mennensker rundt seg kjærlighet. Han har et hjerte av gull, han gir alltid til veldedige formål, han passer på lokale helter som bor på gata og han viser andre mennesker medfølelse hver neste dag. Har han kunder som har det vanskelig så er han alltid der ekstra for de. Det varmer hjertet mitt godt, at han bryr seg om andre.

2016 var året jeg ville vise dere at ingenting er perfekt i en såkalt vellykket familie på beste vestkant. Vi er bare som alle andre, med hverdagsproblemer fra ” han ser meg ikke lenger” til jeg “holder på å gå på veggen av disse ungene her.” Optimist, jeg vet det går bra til sist! Jahn Teigen. Min favorittsang! Jeg tror på å være optimist og jeg tror på å være god mot andre mennesker. Slipp de foran deg i køen på matbutikken, la de parkere foran deg selv om du har blinket deg inn en god stund, gi et kompliment, si hei og vær et medmenneske i stedet for en statist i samfunnet.

Vi har hatt mennesker som har ønsket oss vondt, men det gode i oss har gjort det umulig for de ønskene til å tre i kraft. Ja, vi har hatt vonde stunder men alt i alt har vi aldri hatt det bedre. Vi er velsignet. Kor eg henta alt motet fra, Hellbillies.

Hva 2017 vil bringe vet jeg heldigvis ikke. Men det som kommer må jeg ta på strak arm. Så håper jeg på gode tider for både dere og oss. Jeg gleder meg til å dele av meg og mine i et nytt år. Tusen hjertelig takk for at dere har fulgt oss i år.

Stor klem fra meg og den deilige familen min

marikken emma mamma

Foto. Vibeke Glosli

20 Comments

 1. Og takk til deg for at du insprerer. Usminket, positivt og herlig. Det er ingen annen blogg jeg blir mer glad og “jorda” av enn din. Uten å kjenne deg føler jeg at din gode energi syder nærmest gjennom skjermen og det motiverer meg på et merkelig sett.. (ja forstå den som vil) 😉 riktig god jul til deg og dine. Hold på de du har kjære og fokk som gir deg energi. Takk for at du er.

 2. Kjære Anine!! Takk for alt du deler og gir! Du inspirer og er ærlig og nær… ønsker deg og din fine familie en riktig god jul og alt godt for det nye året

 3. Tusen❤️ hjertelig takk selv for året som er gått. Det er en sann glede å innom bloggen din hver dag. Du inspirer alle, det er jeg sikker på. Tror alle kan si de kjenner seg igjen i noe av det du skriver, man føler man “kjenner” dere litt slik du deler med oss. Det er på en medmenneskelig nivå, å til de grader morsomt til tider I dag kom julen opp her i huset, å da også engelen min kjøpt på loppis hos deg for 2 år siden. Det var virkelig en opplevelse å få stikke innom på salg i Villa von Krogh, noe jeg håper å få flere sjanser til. Selv om det er å kjøre fra Trondheim Ønsker dere masse lykke i det nye året

 4. Det er alltid spennende å lese bloggen din og følge med på instagram. Jeg er ikke den som kommenterer ofte selvom det er mye jeg ville sagt. Men jeg må si at bildet du la ut i juli, stikker enda langt inn i hjerteroten! Vi gikk igjennom det samme bare en uke før dere og det gjorde så vondt å se at andre måtte kjenne på den sorgen jeg gledet meg først til å få følge deg igjennom svangerskapet siden vi hadde termin på samme tid. Det er vondt og tungt.
  Vi håper og ber om at 2017 blir et godt år for oss alle God jul til dere.

 5. Jeg gleder meg alltid til å lese dine innlegg Du inspirerer og byr på deg selv. Digger jentene dine, de er bare hærlige på hver sin måte. Hu lille som har en vilje av stål , hun er bare kul , men sikkert slitsom innimellom Og Emma så omsorgsfull og hjelpsom og søte er de begge to Noen ganger ler jeg så tårene renner av snappene dine Det er så bra når du “lurer” Fredde. Akkurat som jeg lurer min mann innimellom Ønsker deg og din familie en riktig god jul

 6. Så hyggelig å høre at du setter pris på kommentarer og støtte! Veldig koselig å følge deg Anine! Riktig god jul til deg og dine! Klem

 7. Jeg har blitt så glad i bloggen din – en fryd å følge deg og den morsomme banden din på nye eventyr ❤️ God jul Anine ⭐️

 8. Du er fantastisk, og det har vært så fint å følge dere i 2016 – gjennom glede og sorg! ❤️ Håper vi sees snart igjen.

  God jul Anine

 9. Kristina

  Kjøre Anine ! Du er en sann glade og fryd både å se og høre på ! Jeg er så heldig å hatt deg som kunde i butikken, og jeg kan bekrefte alt det du sier, du har en slik godhet som andre bare kan drømme om ! Ønsker deg og dine alt det beste som kan skje for dere ! God jul og ett riktig godt nytt år <3

 10. Jeg er i skikkelig sippehumør for tiden. Og dette innlegget fikk meg til å grine – masse! Du skriver så fint, gir av deg selv og er virkelig SÅ reflektert. Jeg leser bloggen regelmessig og har ledd mye og grått litt. Følger deg fortrinnsvis pga interiøret, men det er moro å følge familien også.Tusen takk for alt du har gitt meg, og et riktig godt nytt år til deg og dine. Klem.

 11. Takk tilbake til deg Anine for at du gir av deg selv og inspirerer både i livsstil og interiør. Jeg blir glad hver gang du legger ut et blogginnlegg og gleder meg til å lese det. Du er ei fantastisk dame som byr på deg selv, noe som hjelper i en trist stund. Takk for at du er akkurat den du er. God jul og et godt nyttår til deg og dine kjære.

 12. Marianne Olsen

  Gode ønsker for 2017 til deg og dine
  Følger bloggen din hele veien, er blitt ” avhengig “. Ikke så flink å kommentere ellers, så gir deg en årskavalkade right back, ; liker veldig godt din usminkede style i 2016
  God jul klem fra Marianne

 13. Stor takk på vegne av alle oss som titter innom Villa Von Krogh hver dag men aldri viser oss i kommentarfeltet! Din blogg er en av de beste med en forbilledlig mix av interiør og familie. Privat, men ikke for privat. Luksus og komfort, men ikke overforbruk. Både himmelstormende glede og dyp sorg. Vi ønsker deg fortsatt god adventstid og en deilig jul med snille barn og medgjørlig husbond!

 14. Tusen takk for at du byr på deg selv. Riktig god jul til deg og dine!

 15. Mette Irgens Virik

  Hei kjære deg! Takk for at du er du, og gir oss så mye ekte av deg. Når jeg leste dette, minnet det meg på en bok jeg nylig leste; Julebrevpikene, av Karin Bjørset Persen. Der ble det viktig at det skulle være ekte og ærlig, noe jeg oppfatter i denne innlegg. Boken bragte med seg både latter og tårer, noe bloggen din også gjør! Takk Anine, og riktig god jul til deg og alle dine!
  Klem

 16. Elsker bloggen din❤️ Må innom den hver dag,for den gjør meg i godt humør (det gjør snappene dine også) Du skriver om hverdagslige ting som vi alle kjenner oss igjen i,så gleder meg til å følge deg videre i 2017
  Ønsker deg og dine ei riktig god jul

 17. Kjære Anine. Jeg har lest bloggen din så lenge jeg kan huske nå, men aldri lagt igjen en kommentar. Dette innlegget var fint, og fikk meg til å tenke tilbake på det du opplevde i 2016. Tusen takk for at du (selv i det vakreste huset jeg vet om hvor det ser ut som at det meste er på stell), deler oppturer og nedturer, er helt ærlig, har masse humor og ikke pynter på sannheten, men bare er Anine helt ufiltrert. Takk for at du fortsetter å skrive her inne, inspirere med fantastisk interiør, og for at du deler hverdagsglimt fra en familie med hektisk timeplan hver eneste uke.

  Det er en sann glede å følge deg og familien din, og jeg håper 2017 blir et av de beste årene for deg. Jeg ser frem til å fortsette å lese bloggen din fremover, og krysser fingrene for at 2017 blir ditt år.

  Klem i fleng fra Tigerstaden <3

 18. Hei, er ei jente fra Norge som bor i Canada og jeg har fulgt bloggen din i 2 aar. En av mine favoritter `Takk for at du deler~ God jul til deg og dine~

 19. Jeg har fulgt deg i flere år nå og blir fortsatt like glad når det kommer ut nye innlegg! Du er en stor inspirasjonskilde og jeg håper du fortsetter å blogge i maaaange år til Jeg ønsker deg og dine en fredfull jul og alt godt i det nye årer!

 20. Du har en vakker blogg som viser det fine hjemmet, de vakre tingene deres. Men at det aller fineste er deg selv og jentene ❤ mannen din har jeg ikke sett så mye av, men tipper han er flott og står til fruen riktig god jul.

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *