Min nye skatt! Elfa garderobe

God søndag dere! Hatt en fin dag så langt? Her i huset har jeg vasket klær, barn og gulv. Og så har vi vært en snartur i Asker. #julekaos

Viste dere før bilde av dette rommet på fredag, før vi fikk satt inn garderobe system fra Elfa. Her er min nye skatt! Med de fineste skyvedørene ever. Dette er himmelsk! Endelig får jeg plass til alle vasene mine, nå slipper jeg å bruke vaskeromsgulvet som oppbevaringssted. Hurra!!!

Elfa lanserer nå den nye skydørskolleksjon Linear som er designet av den kjente svenske designeren Hanna Werning. Serien består av fire ulike mønstere som dere kan se HER på Elfabloggen. Jeg elsker disse frontene som heter GRAVITY, tidløst og lekkert! At Elfa er kvalitet er ingen nyhet, de har levert garderobeløsninger i mer enn 65 år. Visjonen deres er at alle skal kunne nyte et velorganisert hjem, og det skal jeg love dere at jeg skal! Nå som vi har fått Elfa både her i treningsrommet og i kinoen.

elfa linear skyvedørelfa system gardetobeelfa wardrobehanna werning elfa linearelfa systemelfaelfa garderobe linear

Fasinerende å se hvordan designeren kom frem til mønstret til GRAVITY dørene.

Bare gled dere til å se dørene som er i kinoen. Sorte, blå og med grått speil, mmm… Det er eyecandy det!

Nå er det middagstid her i huset. Får vel sette inn kyllingen i ovnen og mette små mager.

Ha en fortsatt FIN søndag dere.

Klem Anine

1 Comment

  1. Hei! Lekkert! hvor i Asker eller Bærum vil du anbefale å dra for å se best mulig utvalg av Elfa skyvedører? Trenger å se så mange som mulig 🙂

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *