Jul jul jul!

God kveld i stugo! 

Da har roen senket seg i Villa von Krogh, Malla Marikken er nemlig i seng… 🙂 Jeg har fått lastet inn bilder fra julen, og her er noen av de som ble fine. Malla og Jenny, verdens beste venner og kusiner. Dette er Mallas partner in crime på hyssfronten, sammen er de dynamitt!

jenny og marikken julen 2016

Også har vi disse bertene her som er noen år eldre, Josefine og Emma. De er ikke så rampte, mer jålete i grunn. Aner jeg en rosa Chanel leppestift midt i fjeset? Oh yes! Den er nå ødelagt… Takk for det dere!

emma josefine julen 2016

Hun godeste Edel Gran er også her i jula. Hun er en smule tørr, men fin er a! Mye mulig hun ryker ut på søndag. Husmoren i huset er litt ferdig med all denne pynten… Hun er ikke helt seg selv om dagen. 

jul villa von krogh 1

I dag fikk vi brev fra julenissen, og det var stas! Han takket for grøten vi satte ut til han og skrev noen hyggelige ord til hele familien. Noen var litt skeptisk, for noen tror det er naboen. Hørt no sånt tull a gitt!

julaften 2016

Julen har vært fin og rolig, akkurat slik julen skal være.

Har dere hatt en fin jul???

I morgen setter vi snuta mot hyttetomta, skal vise fader’n hvor vi skal bygge. Og så skal vi spise en bedre middag på Heim i Lillehammer. Det blir en knall dag!!!

Vi snappes og blogges! Ha en strålende kveld videre.

Juleklem Anine

Snapchat: aninevonkrogh

1 Comment

  1. Good evening,
    I think you had a nice Christmas.
    I want to have a good new year!
    Warm hugs, Mia

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *