Kjære alle dere

Nyttårsaften! Da var vi veis ende med 2016, et år som har vært fantastisk og sørgelig på en og samme tid.

Jeg ser tilbake på fantastiske reiser med de jeg er gald i. En herlig London tur med Emma og Fredrik i april, fulgt av noen romantiske dager i Venezia med Fredrik. Så kom mai med en heidundranes partytur med venner i Marbella, mens juli bød på en rolig ferie sammen med familie og venner. August kom med en tur til Kina med pappa, så bød oktober på en suprisetur for mamma til London for å feire 60 års dagen hennes.

Reisene har vært mange, også emosjonelt. Jeg fikk gleden av å være mamma for to herlige jenter, jeg fikk kjenne spark i magen, jeg fikk elske verdens snilleste mann og jeg har fått glede andre mennesker. 2016 har i sin helhet vært mest glede, og det er jeg veldig takknemlig for.

Spesielt takk til mine fine venner og familie, jeg setter så uendelig stor pris på dere.

Og tusen takk til alle dere der ute som følger med i min rare og helt normale hverdag. Dere har gitt meg SÅ mye dette året, dere har hjulpet meg vet dere… Det er ikke alle forunt å ha så flotte følgere! Så takk.

Jeg avslutter bloggåret 2016 med en skål for dere og mine! Skål og GODT nyttår!!!

Største klemmen fra meg

villa von krogh nyttårvinkjøler champagnekjølerchampagnekjøler

4 Comments

  1. Lekker vinkjøler Godt nytt år til deg og dine. Gledes stort til et nytt år med bloggen din

  2. Ønsker deg et riktig godt nyttår, gleder meg til å følge deg videre i 2017. Med inspirasjon, glede og humor

  3. Elisabeth

    Godt nytt år til deg og dine Gleder meg til å følge deg videre i 2017. Det er første gangen jeg kommenterer en blogg, men jeg synes du fortjener å høre at du har en blogg jeg gleder meg over å lese. Du virker jordnær,morsom og ærlig, samt du er en inspirasjon når det kommer til interiør. Jeg blir alltid så glad når jeg ser det er nytt blogginnlegg på insta

    1. villavonkrogh

      Å, takk Elisabeth. 🙂 Det var hyggelig å høre. Håper 2017 har vært fin så langt. Klem fra meg

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *