-10 kg på 10 uker? Feminin fysikk!

Godt nyttår folkens! Nytt år nye muligheter, er det ikke det vi sier? 🙂

I fjor kjøpte jeg et medlemskap hos Feminin Fysikk for å få en 10 ukers kost og treningsplan for å gå ned ca 10 kg. Men jeg fikk bare fullført uke 1 da jeg plutselig fikk beskjed av legen min at jeg var gravid. Så jeg har spart det til nå. Uke 1 er såvidt i gang, og maten er helt grei. Fikk prøve meg på trening i dag også etter et langt opphold. Har jo hatt en betennelse som er i ferd med å gi seg nå, så da kan jeg endelig få trent igjen.

Har du som meg lyst til å komme i bedre form? Da anbefaler jeg å sjekke ut programmet til Feminin Fysikk. Sunn, ren og grei mat samt med komplette treningsprogram.

Jeg har vurdert å begynne i høst også, men fant ikke motivasjonen helt med sykdom og lite energi, men nå er den her og jeg gleder meg til disse 10 ukene med sunne dager. Det har hele meg godt av! 🙂

Dette er ikke en annonnse, bare et godt tips jeg vil dele med dere. Kan jo tenkes at det er fler i samme båt som meg her inne. Deler gjerne ukesoppdateringer med dere om det er ønskelig, gi et lite pip hvis dere vil ha det.

anine von krogh

Da er det tid for en kopp te og et interiørblad.

Ha en FIN kveld dere! 

Klem Anine

10 Comments

 1. Lykke til med en ny start. Ha en riktig god kveld og nyt den. Gleder meg til å følge deg på veien.

 2. Jeg synes maten var helt forferdelig (men jeg er ganske kresen). Klarte meg til uke 3, da satt jeg og grein og brakk meg ved matbordet
  Treningsopplegget er veldig bra da.
  Lykke til, gleder meg til å høre hvordan det går.
  Kunne virkelig ønske jeg fikk det til å funke.

 3. Ja til oppdateringer om fremgang 🙂 Lykke til!

 4. Ingvild Nilsen

  Hei Anine! Er i samme bås. Ikke hatt motivasjon til trening og pølsa rundt magen har bare blitt mer og mer synlig. Dette kan ikke fortsette. Har bestemt meg for at nå må en endring til. Vil gjerne ha mer informasjon om hva trenings opplegg og kosthold går ut på! Er ikke så flink til å pushe meg ut å trene alene. Ihvertfall ikke i starten. Men kanskje dette er min mulighet å bli inspirert av deg 🙂

  1. Hei Ingvild 🙂 Du kan lese mer om både opplegget, treningen og kosthold her, der det også står opplyst hva slags matvarer som er med:
   http://femininfysikk.vektplan.no

 5. Vil gjerne ha ukesoppdateringer om hvordan det går!!!

 6. Ragnhild

  Pip. 🙂

 7. Hanne Medlicott

  Ser hele greia med sunt kosthold og trening… men at du skal gå ned 10 kg = ikke sunt

  1. villavonkrogh

   Jeg veide 10 kg mindre da jeg giftet meg og hadde fremdels fett på kroppen da. Så det er nok ingen fare. 🙂 Men takk.

 8. Oppdateringer ja takk!

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *