Slik gikk uke 1 på diett

God søndag dere! Her har det gått i ett de siste dagene, Fredde har vært på kick off i Praha så da blir det ikke mye tid til å sitte stille for mor. 🙂

Tenkte å oppdatere dere på hvordan første uke på diett har gått. Som nevnt tidligere har jeg begynt på et program som heter FEMININ FYSIKK, et 10 ukers program med trening og kosthold.

Det er 5 måltider om dagen, og de fleste består av kyllingfileet, ris og grønnsaker. Jeg kan ikke si jeg har kost meg med maten, men må man så må man. Jeg har laget en tzatsiki som jeg har en spiseskje av til kyllingen, for å spise tørr kylling klarte jeg bare i 4 dager. Støl herfra og til evigheten har jeg har vært også. Treningen denne uka ble to styrkeøker og tre runder på mølla. Jeg jobber med kondisen for å si det sånn… Den har vært mye bedre enn hva den er nå, men den kommer seg.

Jeg har hatt litt problemer med å få i meg all maten jeg da, er jo ikke sulten i det hele tatt. Neste uke skal jeg forsøke spise litt mer. Kjenne er jeg er ganske matlei etter julen.

Vekta viste -1,3 kg i går. Ikke værst på 5 dager! Går vel raskt i starten… 🙂

I dag har jeg begynt å drikke lunkent sitronvann på tom mage igjen. Det r bra for så mangt! Blant annet
bedre fordøyelse, vanndrivende, styrker immunforsvaret, gir energi, motvirker oppblåst mage, renser huden og bidrar til vekttap.

Så er det en ting til, for etter jeg publiserte at jeg skal ned i vekt så har både de positive og de negative kommentarene kommet. Hvis jeg går ned 10 kg så veier jeg like mye som da jeg giftet meg, og jeg var ikke syltynn da heller. Så må dette få være mitt valg, for det er min kropp, min velvære og helse det er snakk om. 🙂

lemoncurd

Er det noen av dere som har lagt om kostholdet etter nyttår?

Nå må jeg få ungene i bilen og dure avsted til Fetsund. Har en liten toåring som står og drar i kjolen min her…

Ha en strålende søndag dere!

Klem Anine

6 Comments

 1. Elisabeth B. E

  Hei. Ingenting med innlegget å gjøre, men lurte på vaskeromløsningen deres. (Mener jeg har lest noe om det før, men finner ikke igjen). Var det en grunn til at dere valgt kvik og ikke IKEA feks? Under vaskemaskinen, har dere bare to lave skap med benkeplate oppå og så vaskemaskin, eller har dere gjort noe annet? Takknemlig for svar! 🙂

  1. villavonkrogh

   Hei du. Vi gikk for Kvik side vi fikk beskjed om at IKEA sitt skrog ikke tålte tyngden av maskinene, nå vet jeg ikke om dette stemmer altså. Hvis du vils e bilder av vaskerommet kan du gå inn på denne linken her.http://www.villavonkrogh.com/2013/02/14/vaskerom-4/ Ha en fin dag!

 2. Så flink!
  Jeg gleder meg til å følge deg videre og hvordan det går!
  Det motiverer meg

 3. Kjør på , Anine! Om noen skal mene noe om at du tar egne valg i forhold til egen helse og velvære – så bør de jo mene noe positivt. Det er nok mange av kritikerene som trolig selv har resignert på egen slanking/ forsøk på ny livsstil/ trening, og derfor angriper andres avgjørelser på området. Det er viktig og bra å ta vare på seg selv, trene regelmessig og spise sunt.Det genererer overskudd, styrke og glede i hverdagen.Jeg heier på deg !

 4. Anne Lise

  Du er kjempeflink! Stå på! Ingen har noe med hvordan du vil ha din kropp! Heier på deg eg Kan eg forresten spørre hvilken ris du spiser? Skjønner de måltidene kan bli litt kjedelige. Lykke til videre! Er kjekt å følge deg på snap

 5. Heia deg!!

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *