Øresus, virus og helt kaputt. That’s me!

Sjokkidorrisei! Da vart det kveld igjen. Jeg har plassert tottelottene ned i en kjele med vannbad. Veldig kjedelig, men jeg blir værtfall tvunget til å sitte rolig 45 minutter.

Dere skjønner nemlig det at fru von Krogh har gått den alternative veien i håp om å finne ut av hva som egentlig skjer i kroppen sin. Saken er den at jeg har hatt svært lite energi en god stund nå, helt siden i sommer. Hodet vil gjøre alt mulig, men kroppen klarer ikke henge med. Jeg er sliten, har vondt i nakke og rygg, har øresus og hatt en betennelse som ikke er helt god enda. Etter to turer til legen fikk jeg beskjed om at jeg er frisk som en fisk, men det stemmer ikke. Jeg kjenner jo det på kroppen.

Så jeg dro innom Sunkost i Asker på mandag for å høre om det er noe annet kosttilskudd jeg burde ta i tillegg til de jeg tar. Etter kort forklaring av staus så anbefalte damen meg å ta kontakt med en som jobber alternativt med hele nervesystemet. Kyrre Fageraas, nerve og muskelterapeut. Ok, la oss teste det ut! Jeg var så heldig å få time dagen etter, så jeg dro dit helt uvitende om hva dette egentlig var. Helt merkelig, men han finner på en måte ut hva som feiler deg.

Nakken henger ikke på plass, virus fra jeg hadde kyssesyken i en alder av 16/17 år henger igjen på hele venstre side av kroppen, influensavirus sitter godt i og den forårsaker øresusen som er ganske kraftig. I tillegg har jeg en bakterie i venstre bryst. Holy moly! Okey…

Jeg har fått dosering av diverse tilskudd fra helskekosten. Skal ta dette i 10 dager først og så skal jeg tilbake på sjekk. Ganske så spent må jeg si.

Dette er ikke sponset, men synes det er alright å dele erfaringen med dere. Hjelper dette skal jeg kysse dama på Sunkost! 🙂

Hvis dere vil lese mer om Kyrre Fargeraas kan dere se på hjemmesiden hans HER. 

gåla_ret

Da er det vel lalletid for a mor.

Over og ut!

Ha en fin kveld videre.

Klem Anine

16 Comments

 1. Kjære vene Håper virkelig det ordner seg. Virkelig?? Så lenge etter kyssesyken?? Jeg hadde det for 2 år siden, å legen brukte laaaang tid på å finne det ut. Jeg sliter grusomt med tretthet fortsatt, å energimangel. Men får beskjed om at det ikke er fra kyssesyken. Men det kom samtidig med den, å varer fortsatt..kan faktisk stemme da, selv om legen ikke helt vil høre på det.. Takk for at du deler

  1. villavonkrogh

   Ja han mener nå det. Jeg har har ingen anelse, men prøver det ut så får vi se. Du får følge med å se om det virker på meg, så kan du jo teste det ut selv evt etterpå. 🙂 Klem

 2. Håper ikke det er ME, kanskje lurt å lese litt om det og være god til å hvile deg. God bedring!

 3. Har du sjekket stoffskiftet ? Jeg har lavt stoffskifte og har øresus, null energi og diverse andre plager pga dette. Dette har du sikkert sjekket alt men ville nevne det sånn i tilfelle. Jeg skal tilbake igjen til legen nå for å se om vi kan gjøre noe mer for å gi meg energien tilbake. Litt vanskelig å regulere stoffskiftet ordentlig med medisiner, men de fleste får det til etterhvert. Uansett hva det er som forårsaker dette vil jeg ønske deg riktig god bedring ! ❤

  1. villavonkrogh

   Jepp, det har vi sjekket. To ganger. Så da er det nok ikke det… Uff, riktig GOD bedring kjære deg. Klem

 4. Bedreviteren

  Hei!
  Håper virkelig du finner ut av det, veldig slitsomt å hangle i”evigheter”
  Men sånn fra en blogglesers perspektiv tenker jeg at det må være sykt slitsomt å alltid være på “tilbudssiden”.
  Kanskje det holder å “bare” være Anine (for en stund)???☺️

  1. villavonkrogh

   Jo, men jeg jo bare Anine her inne. Er ikke mye tilgjort her inne. Det som jeg ikke rekker over er å ta bilder og style her hjemme, har nesten nok med jobben. 🙂

 5. Hvilke tilskudd fikk du?

  1. villavonkrogh

   Amla C, Gurkemeie, Silverin og et annet jeg ikke husker navnet på, samt fotbad.

 6. Birgitte Schrader

  Så Kyrre anbefalte og sitte med tomlene i vannbad i 45 min ? Hver dag ?

  1. villavonkrogh

   Jepp, med baking soda og Himalayasalt

 7. Kristina

  Hei,

  Jeg hadde kyssesyken for 15 år siden. For par år siden så sa det plutselig stopp for kroppen. Null energi og alt var et ork. Var på flere legebesøk og sykehusbesøk. Alle prøver viste det samme: alt bra!!
  Det stemte jo ikke med hvordan jeg hadde det. Etterhvert fikk jeg påvist postviralt utmattelsessyndrom! Har nå jobbet meg gjennom det og er i dag nesten der jeg var før.
  Det lå faktisk mellom ørene, og ikke i blodet/kroppen!!
  Så psykolog, yoga, reverse therapy og det å jobbe med hodet sitt har hjulpet! Energien og livet er tilbake igjen:-)
  Lykke til til deg, håper du finner ut hva det er!!

  1. villavonkrogh

   Så godt å høre du er bedre. Og takk for at du deler.

 8. HeiJeg hadde også kyssesyken som 16 åring( nå 40) har i alle disse årene vert plaget med lite energi, utmattelse og mye vondt i kroppen og nakken. Fikk konstatert lavt stoffskifte etter 10 år, men utmattelsen ( ligner veldig på ME) har jeg aldri funnet helt ut av. Etter at jeg begynte hos en Refleksolog som behandler nakken og at jeg selv har kuttet ut og spise sukker, ser det ut til at kroppen har det mye bedre #krysserfingreogtærdrikker også ingefærshot hver morgen( koker opp vann med ingefær og sitron , setter det i kjøleskapet)virker mot betennelse i kroppen (og veldig mye annet rart ) Lykke til Anine! Og ta godt vare på deg selv

  1. villavonkrogh

   Takk Sunniva. Håper du blir bra igjen. Ingefær ja, det kan jeg jo drikke. Det smaker jo godt også det. Takk for at du deler. Klem

 9. Catherine

  Hei! Har du gjort en oppdatering/refleksjon på om behandlingen har hjulpet? Nettsiden til denne Kyrre er ganske lettvint snekret sammen og derfor blir jeg ekstra skeptisk… Hva kostet en konsultasjon?

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *