Wooops, glemte meg helt jeg

Goood søndagskveld! Da har jeg krøpet under pleddet og sitter og ser på kakekrigen på tv. Mor som er på diett ser på bakeprogram. Hvor dum går det ann å bli egentlig? 🙂 Det går faktisk greit… Tro det eller ei, har ikke lyst på kake. Bare lyst på KYLLING & RIS! Jammy!!!

Denne helgen har vært begivenhetsrik! Den har gått i ett. Lørdag morgen startet med at jeg fikk sove et par timer lenger enn alle andre i Villa von Krogh, så da fikk jeg plutselig dårlig tid. Han godeste Fredde kom opp på soverommet med nytraktet kaffe til meg på senga litt over 9, det er luksus det! Det kan jeg godt bli vant til kjenner jeg. Han er god da. 😉

Lørdag var veiedag, men det glemte jo det småstressa hodet mitt helt bort. Plutselig var frokosten inntatt og dagen i gang. Så jeg venter med å veie meg til neste lørdag. Merker det at magen sakte men sikkert blir mindre, så det går jo endelig riktig vei. Fire uker av ti er CHECK og det føles helt konge! Jeg kan virkelig anbefale programmet Feminin Fysikk. Grei mat som metter bra.

IMG_8477

Mye av helgen har gått med til jobb, i dag har jeg stylet en 3-roms leilighet på Jessheim for salg. Tok likeså godt med meg mamma, pappa og Malla. De ville kose med den minste ungen, så da fikk de bli med oss på jobb mens Emmagull og Fredde var på Tryvann og lekte nordmenn.

IMG_8475IMG_8474

Neste uke blir en smule roligere enn denne, og godt er det. Jeg skal bruke tiden til å ta litt lungt, ikke løpe på IKEA som jeg har gjort denne uka. Fikk en god del tilbakemeldinger på den snappen der med handlevogna, godt jeg kan underholde dere.

Følg meg gjerne på Snapchat, aninevonkrogh

Der deler jeg min sære humor, alle Mallas hyss, litt ufrivillig Fredde selvfølgelig, mat, jobb, flauser og noen ganger Emma. Hverdagsliv i grunn.

Nå skal jeg på kinodate med my man nede i kjeller’n. Så vi blogges siden!

Ha en flott kveld videre og ikke minst fin start på uka!

Kleeeem Anine

3 Comments

 1. Hvor mange treningsøkter får du til i løpet av uken ca ?:-)

  1. villavonkrogh

   2-4. Kunne klart mer om jeg hadde vært i form, men sliter med sykdom dessverre.

 2. Jorunn Dørum

  Lykke til. Driver med det samme selv men jeg er bare ferdig med 2 uker. Og jeg syns jeg er veldig flink. Det verste er at man tenker på hva man kan spise neste gang. Idag har jeg tatt 2 glass vin og masse frukt til kvelds. Viktig å kose seg litt. Ellers vet jeg at jeg sprekker
  Følger med deg! Det er jo litt moro også da. Mvh Jorunn

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *