Ny jobb, ny kollega og nye muligheter!

Gooood kveld dere! Ah, for en start på uka! Har ansatt en sprudlende, kreativ og blid Malin som blir min nye kollega fra neste uke av. Sammen skal vi bane vei for et helt nytt konsept innenfor interiør, styling, oppussing med mer. Og jeg er SÅ gira og glad! Mer om det senere…

Forrige uke stylet jeg blant annet denne fine 2-roms leiligheten på Skøyen. I samme oppgang kjøpte Fredde og jeg vår første bolig sammen også i 2006, fine Messepromenaden 3. ♥ Det er min gode venn Harald Kohmann i Proaktiv Christiania som selger denne, så da regner vi med gull da! 🙂

Messepromenaden-3-Prospekt-105Messepromenaden-3-Prospekt-100Messepromenaden-3-Prospekt-103Messepromenaden-3-Prospekt-106Messepromenaden-3-Prospekt-107Messepromenaden-3-Prospekt-108Messepromenaden-3-Prospekt-112Messepromenaden-3-Prospekt-117Messepromenaden-3-Prospekt-122Messepromenaden-3-Prospekt-127Messepromenaden-3-Prospekt-131

Foto John Løvås

Finnannonsen kan dere se HER om det er av interesse.

Da skal Fredde og jeg sette oss ned med hyttetegningen, igjen. Begynner å nærme oss det endelige resultatet nå, og det er gøy!

Finfin kveld dere!

Klem Anine

6 Comments

 1. Benedikte

  Du er så DYKTIG!! Heia deg! Spennende å følge det nye konseptet deres

 2. Så fin leilighet
  Kan eg spørre hvor salongbordet og tepper er ifra? 🙂

  1. villavonkrogh

   Ikea 🙂

 3. Nydelig 🙂
  Hvor er de fine punteputene i sofaen fra?
  🙂

  1. villavonkrogh

   Home & Cottage

 4. Er salongbordet i IKEAs sortiment nå?

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *