E I K – vår nye jobb!

God onsdag dere! Da er timen kommet for å prestentere vårt nye firma, E I K innredning & renovering. Hva er det vi har pønsket på en stund? Jo, det skal dere få vite nå.

E I K innredning & renovering er vår nye baby som vi endelig kan presentere for alle dere bloggelesere. Hva skal vi jobbe med?Når du ser hindringer, ser vi løsninger. Etter mange år i bransjen så ser vi at ønske om mer hjelp i heimen øker, og det er der vi kan bidra. Vi jobber nå med å sette sammen et team av gode håndverkere og gode leverandører på alt fra maling, møbler, fliser, kjøkken osv. Skal du for eksempel renovere en bolig? Da kan du ta kontakt med oss! Ønsker du hjelp til å velge farge på veggene i stua? Da kan du også ta kontakt med oss. Ingen prosjekter er for små, eller store. La si dere er i en renoveringsprosess, da skal våres kunder kunne forholde seg til kun oss. Vi vil da være kundens prosjektleder og ha all logistikk på flyten mellom de forskjellige håndverkerene. I tillegg til dette fortsetter vi også med boligstyling for salg av bolig hvor vi allerede har fått et godt fotfeste.

Vi er veldig stolte av logoen vår som er laget av Anette Pihlstrøm Karlsen, ADESIGN STUDIO. Den ble elegant, ren og tidløs. Dere skal få se fler varianter av denne siden.

eik-2eik-1

Vi har plukket ut tre senarioer hvor vi kan komme med en hjelpende hånd.

Kjøperen:

Når man idag skal selge boligen sin, finnes det mangfoldige firmaer som hjelper deg med stylingen. Men hva skjer når boligen er solgt? Hva med kjøperen , som under visning møtte en perfekt stylet bolig. Men nå etter overtagelse står fast med innredning osv. Alt er borte og rommene føles sterile. For hvordan skal man innrede? Hvordan skal man sette sitt personlige preg? Hvilken farge bør man velge?

Selgeren:

Man har akkurat fått god hjelp til styling av din tidligere bolig. Men hva med din nye? Er det ett nybygg, hvor man gjerne vil ha farge på veggene? Kanskje det er et oppussingsobjekt? Hvor planløsningen har 3 soverom, men du selv ønsker 4. Ett slitent bad som sårt trenger en fornyelse. Flisene og valgene er mange. Hva med håndverkere? Hva hvis vi velger et firma, som ikke følger dagens krav. Eller i verste fall slår seg konkurs under byggeprosessen?

Fornyeren:

Har funnet beliggenheten og boligen man vil bli værende i. Men etter noen år ser behovet for en oppgradering. Det kan være en planløsning som ikke fungerer i hverdagen. For du betaler faktisk for hver kvm. Men allikevel bruker vi ofte de samme rommene, mens noen nesten står urørt. Kanskje man føler at boligen ikke henger sammen i valg av farger og innredning. Man ser seg rett og slett blind.

Dette er tre av de mange senarioene vi ser for oss, og som vi ønsker å kunne hjelpe dere med. Du som kunde trenger kun å forholde deg til ett firma, nemlig E I K. Vi hjelper deg med alt fra fargevalg til større renoveringsprosjekter. Vi sørger for at de fagfolkene som skal inn i ditt hjem har mesterbrev og følger dagens krav og standard. Dette er din garanti.

Navnet E I K var det min nye kollega Malin Kvalheim som brakete til bordet. Etter mange runder med ulike navn på papiret så endte vi opp med E I K fordi vi ville ha et norskt navn som er relevant for hva vi jobber med. E I K symboliserer kvalitet og ekslusivitet. Hvert tre er unikt, slik som alle hjem er unike og har sine særpreg.

Jeg gleder meg til en ny og spennende hverdag med dette rivjernet av et kvinnemenneske.

Hjemmeside og sosiale medier kommer snart. Kontaktinfo til oss er:

Anine: interiorglede@gmail.com 97554442

Malin: malin.kvalheim@gmail.com 47325633

Nye mail vil komme siden.

Ha en fortreffelig kveld videre.

Anine & Malin

4 Comments

  1. Gratulerer med EIK så spennende 🙂 Og det ser virkelig ut som dere koser dere i lag, så dere får nok mange spennende dager fremover 🙂 Lykke til 🙂

  2. Gratulerer med nytt firma! Jeg trenger hjelp, hvordan kontakter jeg dere? 🙂

    1. villavonkrogh

      Du kan sende meg mail på interiorglede@gmail.com eller ringe på 97554442

  3. Så spennende masse lykke til

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *