Leke mann og kone? Nei takk.

God kveld i stugo!

Har helgen vært bra? Vi har hatt barnefri noen timer og i grunn brukt de på jobb begge to. Romatikken blomsterer ikke veldig om dagen, så like så greit å gjøre noe fornuftig enn å leke mann og kone. 😉 Det går seg vel til. Vel, vi hadde en hyggelig tapas og filmkveld i går om ikke annet. 🙂 Jeg vet at jeg er langt ifra verdens beste kone om dagen og at de ikke er så mye Freddes feil at jeg er grinete. Dietten , jeg er møkkalei! Så har vi nettopp passert termindato. Jeg er som dere vet et følelsesmenneske, så da går det litt i sving da. Jeg bare komme over denne kneika og fokusere på alt som er positivt. I grunn så er jeg verdens heldigste!

Jentene har vært med morfar på Setskog i dag og kost seg på isen. De største fikk gå på skøyter, mens de minste fikk ake. Kjempegøy syntes Malla! Moffar kjørte lundt og lundt og lundt!!! Herlig, jeg husker at min farfar gjorde det med oss barnebarna på Setten. Gode minner.

jenny og malla

Da venter nok en uke, kun et par dager med jobb før vi drar på en aldri så liten vinterferie. Skal prøve å pleie romantikken på fjellet. 😉

Nå må jeg hjelpe Emma på kjøkkenet, det popper som et uvær i popcornmaskinen! Kinodate med Emma og Harry Potter.

Ha en fortsatt FIN søndag! Les gjerne DETTE innlegget om dere ikke har gjort det allerede.

Klem Anine

1 Comment

  1. Gratulerer så mye med dagen! Ble selv 35 år 15 februar og tenkte det samme. 30 års krisa kom 5 år senere I morgen føles alt som normalt igjen Ha en strålende vinterdag! Sola skinner for deg ☀️☃️ Hilsen Hege

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *