BADESTYLIST

Gratulerer med kvinnedagen dere! Har dere hatt en fin dag? Håper det!

Jeg har hatt en meget innholdsrik dag. I morges holdt jeg foredrag om Instagram for Asker sentrum og etter det så hoppet jeg opp i dette badekaret hos noen kunder. Hva man ikke gjør… Herlig og morsom dag på jobb. Alle kvinner burde få bade på jobb på en dag som denne. 🙂

Badekaret vårt er kaputt, så passet ypperlig for en badenymf som meg. Jeg skal finne meg nytt badekar neste uke når vi er på messe i Frankfurt. Malin og jeg har blitt invitert ned på ISH messen av Villeroy & Boch som jeg har hatt et samarbeid med tidligere. En baderomsmesse med mer. Det gleder vi oss til! Da må dere følge spetakkel 1 & 2 på Snap, aninevonkrogh

Aaaaaniiiiine!!! Det er hverken brød, knekkebrød eller rundstykker her! Sier han som sulter ved siden av brødboksen. 🙂 Det er grandis i fryser’n nede! (skjønner han er møkk lei av at kona er på diett nå…)

Ha en riktig så fin kveld videre! Vi blogges i morgen igjen.

Klem fra badenymfen

Foto: Han derre Andreas Spinnangr Wiig

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *