Kunne vi vært mer uheldige???

God mandag dere!

Det siste døgnet har vært alt annet enn glede som på bildet under her, hele gjengen har blitt matforgiftet og vært skikkelig dårlige. Fra en lokal pizzasjappe… #aldri mer pizza derfra! Værst har det vært for Emmagull, stakkars lille venn. Hun er helt kaputt og har holdt senga hele dagen. Fredrik og jeg har begynt å komme oss nå, og godt er det for i morgen blir en lang dag på messe i Frankfurt. Det blir gøy! Dere kan følge oss på Instagram eik_innredning hvor vi kommer til å dele masse snaps fra dagen. Gled dere!

Ellers så har vi spennende og hektiske dager med EIK. Vi løper melllom interiørveiledninger, boligstylinger og møter med samarbeidspartnere. Full pupp!

Nå skal jeg krype opp i senga med en kopp te og KK som jeg kjøpte for tre uker siden. I håp om å få en god natts søvn…

Vi sees i morgen fra Frankfurt!

Nattinatt fra meg

Foto: Vibeke Glosli

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *