SEXY og sort! Det nyeste innen bad.

Goood fredag!

Da var nok en innholdsrik uke snart over, og jentene og jeg er klare for en kosemose helg mens papsen er i Chamonix.

Som dere vet så var Malin og jeg på messe i Frankfurt denne uken, og vi fikk en fin gjennomgang på den enorme standen til Villeroy & Boch som hadde invitert oss. Der møtte vi også Rørkjøp som er en norsk rørleggerkjede som har avdelinger over hele landet og en fin nettbutikk hvor de blant annet selger Villeroy & Boch sine produkter.

Rørkjøp skal hjelpe oss med å montere nytt badekar på badet, må bare finne ut hvilket kar jeg har lyst på… Det er jammen ikke lett etter å ha sett så mange fine modeller på messa.

Her får dere et lite utvalg av alle bildene jeg tok, vi kjører den sorte stilen i dag!

En personlig favoritt fra messa er den hvite servanten. Den kommer også i en fin gråtone og en beigetone. Den er glatt inni og ruglete på utsiden. Baderomsmøblemtet er også to die for! Legg merke til lyset mellom skuffene og toppen.

Også har vi dette sorte badekaret med lys under. OMG!!! Det kommer også i hvitt, noe jeg vurderer til badet mitt. Denne serien her oser luksus! Og det er jo nettopp det den er. Legg merke til alle lysdetaljene. I speilet er det også perfekt sminkelys. 

Elsk på disse armaturene! Ikke blir det fingermerker på de heller, dødsfine! For å ikke snakke armaturet i champagnefarge. Champagnefarge sa du? Ja, det er vel derfor jeg forelsket meg i det… 

Hva synes dere? Mye fint?

Tenker det er fler enn meg som har lyst til å pusse opp badene sine nå.

Riktig GOD helg dere!!!

Klem Anine

3 Comments

  1. Renate Foss Aase

    Masse fin inspirasjon! Vi holder på å bygge hus og badet (blant annet) skal vere helt svart. Veldig fin blogg du har!! 😀 Jeg klippet din svigermor i går og hun oppfordret meg til å legge igjen en kommentar;)

  2. Hei! Hvor er de fine svarte armaturene fra? 🙂

    1. villavonkrogh

      Villeroy & Boch

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *