Gjett hvor Malla tisset… Ikke i do!

Heisann dere!

Har dere hatt en fin helg så langt? Vi har hatt en skikkelig kosedag i Asker. Begynte med tur hjemme på Konglungen, så spiste vi lunsj på Mac’ern, deretter kino, så besøk av onkel og lille baby kusine. En herlig dag!

Malla, eller Pippilotta Rullgardina som jeg ofte kaller henne, har noe for seg hver eneste dag. I forigårs fikk hun for seg at skapet til mor passet ypperlig som et toalett og tisset likeså greit inni der. Så da fikk de lange kjolene seg en vask. I dag tok hun toalettvann på klærne sine til hun ble klissvåt og kom hoppende blid som en sol inn stua. Mamma, se på meg!  Og sånn går no dagan…

Hun er en liten luring med glimt i øyet. Samtidig er hun utrolig omsorgsfull og god også. Hvem lå ved siden av meg i senga da jeg var syk og strøk meg på kinnet? Jo, det var Mallamin det. ♥ Vi har det mye gøy, og den som ler aaaaller mest er jo selvfølgelig Emmagull. Hun digger søsteren sin!

Har vært veldig deilig å ha litt egentid med disse snuppene, for den pappadalte Mallamin har kost mammaen sin i stykker. Det varmer morshjerte det.

Men i morgen er vi vel tilbake til normalen da papsen kommer hjem igjen… Skal passe på å skjemme de bort med en skikkelig deilig frokost først så jeg sanker litt mammastemmer.

Blogges i morgen! Nyt kvelden.

Klem Anine

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *