Når du glemmer å levere barnet i barnehagen…

God fredag dere! 

Denne uken har det vært stille fra meg, og det for en grunn. Den har vært ganske trist og kjip, så all fokus har i grunn gått til jobb og barn.

Vel ikke helt… I morges da jeg skulle kjøre Malla i barnehagen så trengte hun plutselig ny bleie. Det hadde ikke jeg tid til, så jeg lempet henne inn til Maudee med en beskjed om at jeg skulle hente henne etter det første møte mitt var ferdig. Så gikk dagen… På vei hjem fra jobb vurderte jeg om jeg skulle hente Malla i barnehagen 14.30 eller vente en times tid. Ble enig med meg selv om at hun skulle bli litt til så jeg kunne ta en pust i bakken. Da var først da jeg kom inn i stua og så Malla på sofaen at jeg kom på at hun ikke hadde blitt levert i barnehagen. Hun har vært hjemme med Maudee hun. Og jeg hadde helt glemt bort at jeg skulle hente henne… Yes, sånn kan det altså gå. Hva kan jeg si? Dette har virkelig ikke vært uka mi.

Så med den uka bak meg så satser jeg på at helgen blir mye bedre. Den startet værtfall bra med 50 roser fra Fredde. Hva gikk av han egentlig??? I morgen skal jeg ut med jentene, og det blir garantert GØY! Gleder meg masse til fjas og fest, det er akkurat det jeg trenger nå.

Har dere noen artige planer for helgen?

Klem Anine

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *