Lamper til salgs!

God kveld i stugo! 

Hatt en fin uke så langt? Jeg er i full gang med å fornye kjøkkenet og disse to skjellampene skal få flytte ut av Villa von Krogh. Så er det noen som er hypp på å kjøpe de er det bare å maile meg på interiorglede@gmail.com.

I kveld har jeg prøvemalt med Dusty Red, og den ble knallfin! Så da går jeg for den. Både lister, vegger, tak og foringer skal males. JUHU!!! Er så digg å få tatt hele sulamitten når vi først skal male.

Spørs om ikke møblene skal ut også… Vi får sjå! Dere skal få se bilde av fargeprøven i morgen.

Ha en suuuuper kveld videre!

Klem Anine

4 Comments

 1. Gleder meg til å se resultatet! Du er så flink. Si ifra om du skal selge kjøkkenbordet ditt. Da er jeg veldig intressert. Hadde passet perfekt på hytta vår i Stavern som vi holder på å pusse opp. Klem Ingvild

 2. Ingrid Alstad Wilting

  Hei 🙂 hvor mye skal du ha for lampene, vet ikke om jeg skal ha en eller to? M.v.h Ingrid

 3. Veldig fint kjøkken nå, digger blåfargen! Det blir sikkert knallfint i ny farge også. Du er så dyktig og har god og særegen smak
  Hvor har du kjøpt kubbelysene og potta som står på bordet, lekkert!!

  1. villavonkrogh

   Hei du. De er kjøpt hos Bloom i Asker. 🙂 Takk! Ha en fin dag!

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *