Så mange kg har jeg gått ned!

Heisann dere! 

Som dere sikkert husker så har jeg gått programmet til Feminin Fysikk en stund, og det er fler av dere som har spurt meg om hvordan det har gått. Programmet går over 10 uker, men jeg har ikke fullført 10 uker. Det kom en vinterferie og noen festlige lag innimellom de 10 ukene, noe jeg er SÅ irritert på meg selv for. Har fullført halvparten og gått ned 6 kg. Etter de fem ukene har jeg spist diettmaten ca 50% og vanlig kost ellers. Fortsetter med det til jeg føler jeg er i mål… To kg til!

Maten jeg har spist under de fem ukene har vært ren mat uten salt. Det gikk i havregryn, proteinpulver, kyllingfileet, biff, torsk, speltlomper med skinke og grønnsaker. Ikke fett, melk eller noe som er godt. Rett og slett kjedelig kost, men det funker som bare det. Så vil dere komme i form til sommeren er Feminin Fysikk absolutt verdt å sjekke ut.

Nå piper det på kjøkkenet. Har noen DEILIGE og sunne havremuffins med blåbær i ovnen. Høres det fristenede ut? Oppskriften finner dere HER.

Ha en FIN kveld videre!

Klem Anine

5 Comments

 1. Cudos altså, ikke misforstå men 6 kg på 10 uker er overkommla uten den type diett. Er bare å kutte ut godteri og bevege seg og ete normalt for samme resultat. Big whoop!

  1. villavonkrogh

   6 kg på 5 uker. Takk 🙂

 2. Feminin fysikk er sikkert en fin måte å komme igang på, siden maten du nevner er sunn, næringsrik og nyttig.Synes ikke den passer under kategorien kjedelig og “ikke noe godt” 😉 , men snarere er riktig mat for et sunt kosthold/ livsstilsendring. Jeg tenker at det viktigste for å bli slankere og fastere er nok trening / bevegelse- sunn og variert mat, og viktigst av alt: å fortsette med det.Tror nok at kiloene ofte legger seg på igjen ganske raskt om man går tilbake til “det vanlige”. There is no shortcut to any place worth going 🙂

 3. Ren mat? Skinke og proteinpulver… 🙂
  Jeg er prinsipielt mot alle former for diett. Om du er overvektig så får du ganske enkelt i deg for mange kalorier i forhold til hva du forbrenner. Spis ren mat men mindre porsjoner og beveg deg mer så kommer du til din optimale vekt. Lykke til!

 4. Wow! Du ser smashing ut! Flinkeste du:) hvor er skjørtet fra?

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *