Sirkus von Krogh

Goood tirsdag dere!

Har dere hatt en fin start på uka? Helt sikkert bedre enn min blåmandag og tirsdag. Fyttirakker’n så sliten man blir etter en fest… Tåler det særdeles dårlig. Kan mulignes ha noe med inntaket og lakenskrekken å gjøre? Og at jeg har danset på meg en nakke som er så vond som fy og noen bein som er stølere enn stølest. Ja, der har dere meg på fest. ALL IN! Uff. Så jeg har rett og slett hoppet oppi senga, helt bløtkake.

Nå som jeg ser hvor kjedelig de hvite veggene er blir jeg meget fristet til å be maler’n male de også. Hva synes dere? Alle veggene i den mørke blå? Si JAAAA! Fredde trenger ikke vite noen ting… Jeg er jo ekspert på å gjøre ting bak Fredriks rygg. I dag la jeg ut Harley’n hans på Facebook som vurderes solgt. Det tok ikke lang tid før det kimte i telefonen min. – Aniiiine! Hva er det du driver med? Den er i veien Fredrik! Og tror dere ikke han har fått et par henvendelser. Haha, det er altså en mulighet til å bli kvitt den ganske raskt. Kjekt å vite.

Jeg simpelthen elsker å erte Fredde! Det blir nok en del av det de neste dagene som vi skal tilbringe i Berlin. Dere kan følge sirkus von Krogh på Snapchat, aninevonkrogh.

Vi blogges fra Germany! Ha en super kveld videre.

Klem Anine

1 Comment

  1. Hei Jeg holder for tiden på med oppussing av nytt hus. Jeg har valgt wet sand 4 på veggene, lurer på om jeg kan spørre om hvilken hvitfarge du har på lister og tak. Vinduer og dører kommer i fargen bomull, så synes det er vrient å velge hvitfarge som både passer til bomull og wet sand 4.
    Setter stor pris på tips!

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *