Og fargen på kjøkkenet ble…

Hei dere!

Her i huset er det livat i kveld, Mallamor har duppet av sofaen i dag så hun er ikke klar for å legge seg. Hun står og hopper i soafen her og heier på Frisk Asker ski (hockey). Emma er på kamp i Askerhallen, mens Fredde er på vei hjem fra Stavanger  med en båt på hengeren.

I dag ble gutta ferdig med å male kjøkkenet, og resultatet ble knall. Jeg valgte å gå for fargen Cashmere i stedet for Dusty Red etter råd fra mamma. Hun er ikke så værst på farger og interiør… Nå gjenstår nye lamper og noe på veggen.

Malla prøver seg på trutemunn! Søøøøtnos!

Nei, skal man prøve å få Pippilotta i seng mon tro? Jepp, det skal jeg.

Ha en fin kveld videre!

Klem Anine

2 Comments

  1. Fargen ser kjempe fin ut, godt valg 🙂 God påske 🙂

  2. Fin farge, jeg så vesla i hallen… men tenkte ikke der hvem det var før du sa det her Visste bare jeg hadde sett hun før Vakt for Røde Kors på meg!

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *