HELG!

God fredag godtfolk! Altså, FOR EN UKE! Og for en nydelig dag. I dag har mor trasket rundt i skjørt og t-skjorte, sommerdag! Helt fantastisk. Man blir jo bare glad av det fine været! Malin og jeg har cruiset rundt i Oslo i dag og sunget med våre fæle stemmer til Despacito x antall ganger og stylet to leiligheter. Med andre ord, en bra dag.

I helgen skal vi feire Pippilotta Rullgardinas sin 3 års dag, og kakene og pynten blir ikke i nærheten av hva jeg stelt i stand tildligere. I år går jeg for en enklere versjon med pavlova, is og pølser. Det er den berømmelige tidsklemma som setter inn, men jeg er sikker på at det blir like så kos som 1 og 2 års dagen hennes. Er ikke bare dette bildet helt herlig? Malla Marikken 1 år. Uff, som tiden flyr…

I fjor lagde JEG denne kaka. Ja, det er bare å klappe, for da overgikk jeg meg selv. 

Ønsker dere alle en strålende helg!

Klem fra mor som har jekket litt på standar’n.

PS, vil dere se hva jeg prøvde å bestille på MC Dondalds i dag så sjekk ut snapchat. aninevonkrogh

1 Comment

  1. Monica M. B

    Fin kjole. Hvor er den fra?(selv om det er for sent nå. He he. ;o) )

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *