Få glatt hud med Philips Lumea IPL

God søndag godtfolk!

Har helgen vært fin så langt?

Jeg har testet ut Philips Lumea IPL, en maskin som gir opptil 8 ukers glatt og hårfri hud. Og jeg er solgt! Den motvirker vekst av kropp og aniskthår med IPL som er en lyspulsbehandling som når dypt ned i hårsekken og setter hårsekken i en hvilefase. Lyspulsene absorberes av melaninet (pigmentet) i håret og bremser hårets ettervekst, slik at du etter noen behandlinger får myk og silkeglatt hud i opptil åtte uker. Kliniske tester viser at Lumea IPL reduserer hårveksten med 92 % allerede etter tre behandlinger. Philips Lumea Prestige er resultatet av 14 års forskning og utvikling i samarbeid med ledende dermatologer.

Lumea IPL kan brukes i ansiktet under kinnbeina, hele kroppen, under armhulene og bikinilinjen. Og av de fleste, unntak av de som har grått, hvitt eller rød hårvekst da de ikke har nok melanin eller annen type melanin.

Jeg har tatt min tredje behandling nå, og det er en en enkel og grei prosess. De første to måndenene skal man behandle hver andre uke, mens etter to måneder hver fjerde til sjette uke. Lumea IPL er en skånsom og effektiv måte å redusere hårvekst på for både menn og kvinner.

Jeg anbefaler dere om å lese mer om produktet HER. Aldri mer voks på den fruen her for å si det sånn!

Det er tre ulike munnstykker, et for ansikt, et for bikinilinje og armhul og et for resten av kroppen.

Nyt søndagen!

Klem Anine

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *