NY FAVORITT!

God onsdag dere!

Har dere hatt en fin uke så langt? Håper det! Vi har siste innspurt før ferie, litt kaos kan man si! Men men… Kjøkkenbildene har jeg ikke fått tatt enda, men tenkte å vise dere mine nye favoritt boots.

Jeg har flyttet inn i disse! Mariette er en norsk designer som holder til i Porsgrunn, og hun har kommet med en ny veske og sko kolleksjon. Disse italienske bootsene er laget av laserskåret kuskinn og er så myke og komfortable å gå i. Jeg bare elsker de! Mariette har så sinnsykt mye fint, anbefaler dere å sjekke ut hjemmesiden hennes HER.

Bootsene kommer i fler farger, dere kan se alle fargene HER.

Da må mor jobbe litt, så håper jeg at jeg rekker å ta bilder av kjøkkenet i løpet av dagen.

Ha en strålende flott sommerdag dere!

Klem A

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *