Visste du?

Heisann hoppsann!

Så hyggelig med så mange tilbakemeldinger på kjøkkenet, dere er nå noen goinger!

I dag har jeg fått satt inn en luftrenser fra Blueair på kjøkkenet også. Dere tenker kanskje det samme som jeg gjorde, at luften innendørs er renere enn utendørs. Men så feil kan man altså ta. Luften innendørs er opptil fem ganger mer forurenset enn luften ute. Blueair-luftrensere filtrer ut 99,97 % av de forurensede stoffene i inneluften fem ganger i timen. Hvem vil vel ikke ha en rene luft inne?

Derfor trenger du en luftrenser

Luftforurensning utgjør en stor helserisiko. En kartlegging fra Verdens helseorganisasjon (WHO) viser at 92 prosent av jordens befolkning bor i områder der luftkvaliteten er dårligere enn WHOs grenseverdi. Og inneluften kan være opptil 50 ganger mer forurenset enn uteluften. Studier viser også at vi tilbringer 90 % av tiden vår innendørs. En luftrenser fra Blueair fjerner opptil 99,97 % av all luftbåren forurensning, og er et stort skritt i retning sunnere og friskere luft. Luften blir nesten helt fri for støv, midd, pelsdyrallergener, pollen, røykpartiklar og dårlig lukt, og du kan dermed puste lettere. Hvis du i likhet med stadig flere europeere sliter med allergi eller astma, kan luftrenseren bidra til en betydelig symptomlindring. Flere studier viser dessuten at ren luft er med på å øke velværet og konsentrasjonsevnen. Ren luft er fremfor alt viktig for barn i de første leveårene.

Man kan betille trekk i ulike farger slik at den passer inn i det rommet du måtte ønske. Trekket skal utenpå den nederste delen av luftrenseren.

Prisen ligger fra kr 3295,- Dere kan lese mer om Blueair på hjemmesiden deres HER.

Da er det tid for å jobbe noen timer før jeg skal feire verdens beste venninne med både lunsj og middag på Tjuvholmen. Dette blir en digg dag!

Ha en DIGG dag dere også!!! Fine, fine, fine folk!

Klem Anine

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *