Vips så var den over…

Hei dere!

Lenge siden sist! Har dere hatt en fin sommer???

Herre min flosshatt som denne sommeren gikk fort! Vi har hatt tre deilige uker i Spania med familie og venner, men nå er hverdagen her igjen. Godt med hverdag igjen sier folk, det sier ikke jeg. Kunne fint hatt noen uker til i varmen jeg.

Jeg gikk nettopp gjennom bildene mine fra ferien, og det var ikke mange bilder gitt. Det vitner til at jeg har koblet helt av og bare kost meg med mine. Det er sånn er en ferie skal være.

Forrige helg var vi i bryllup til Per Olav og Merete, min svoger og svigerinne. Disse to rampete frøknene var brudepiker, Fredde forlover og jeg toastmaster. Med andre ord, hele familien i sving! Og for en dag! ♥

Vi får håpe vi får litt mer sommer før bladene faller, vi satser værtfall på SOL i helgen når vi skal til dyreparken. Kan tro det er ei litta frøken som gleder seg noe veldig!

Det er godt å være tilbake på bloggen igjen! Titt gjerne innom i kveld også om dere vil ha oppskrift på noen sunne og gode rundstykker.

Sjåast!

Klem Anine

5 Comments

 1. Sååå fin du var i den kjolen . Ser faktisk helt kongelig ut. Håper du har det bra.

  1. villavonkrogh

   Takk Monica, ja nå går det bra. 🙂

 2. Så godt å høre. Har fulgt bloggen din i noen år nå, og synes du har en artig, humoristisk måte å skrive på. Digger det. Du stråler. Mvh Monica

 3. Elisabeth

  Hvor har du kjøpt den flotte kjolen din fra?

  1. villavonkrogh

   Hei, den er fra By Malina

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *