En ny start…

Goood morgen!

Her sitter vi, Malla og jeg, side om side. Mallis med barnetv på tlf  min og en plomme midt i fjeset. Jeg med bloggen og dagens første kaffitår. En rolig morgen før en innholdsrik dag.

I dag skal Malin og jeg i et møte hos en leverandør i Drammen, så er det lunsj i solen på Tjuvholmen. Nå er det full pupp for EIK, kjempegøy! Kjenner jeg får masse energi og at kreativiteten er tilbake, sånn er det å henge med hun godeste Malin. Kråkebolla mi! Jeg har til og med gjort om en del her hjemme, og det er en eeeevighet siden sist. Bank i bordet, la det bare fortsette! Det er lenge siden jeg har hatt den gleden og energien i meg som jeg har nå.

Ble det ikke fint med gulvteppe her kanskje? Teppet er fra vår alles kjære IKEA.

Vurderer å bytte ut de to gullbordene fra Anouska til et til av det sorte fra Snowdrops. Hva synes dere?

Nei dere, da er det vel på tide å få på seg litt mascara og hive på seg skoene.

Vi blogges! Ha en STRÅLENDE dag alle sammen!

Klem Anine

5 Comments

 1. Så fint Bare lurte på hva fargen på veggen heter?

  1. villavonkrogh

   Hei Lene. Den heter SOBER og er fra Jotun Lady.

   1. Takk Anine, tror jeg må prøve den Gøy at du er tilbake igjen og at inspirasjonen er på topp!!

 2. Cecilie T

  Nydelig som alltid!
  Kjekt å høre at inspirasjonen er på topp 🙂

 3. I så tilfelle kjøpet jeg gjerne gullbordene dine frue!!!

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *