SMÅ GLEDER!

Heisann godtfolk!

Har dere sovet godt? Det slapp jeg. Malla har i kjent stil sovet i min seng, samme har Emma. Om ikke annet så var det koselig å våkne opp til disse to rakkerungene ved siden av meg i morges da. Tror jeg trenger minst ti kopper kaffe i dag…

Forrige uke hoppet interiørhjerte mitt av glede da jeg fant dette fyrstikk etuiet på Home&Cottage. Et lite tips til dere andre interiørneder fra en annen! 😉

Nå sitter en sutrete Marikken ved siden av meg her, så jeg får vel gi henne litt oppmerksomhet. Senere i dag kommer et lite innblikk i hvordan vi tenker å innrede hytta vår. Så ta gjerne en titt innom da!

Nyt dagen så lenge.

Klem Anine

3 Comments

  1. Hei!
    Den blå fargen bak det hvite speilet på snap…hvilken farge var det? …innmari fin❤️
    Mvh K

  2. Ååååå – elsker etuiet og GLEDER meg til interiørinnlegg:-):-) Har H&C nettbutikk?

  3. Ja, det hadde de ja:-)

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *