Se hva jeg har fått! #bortskjemt

Oj oj oj! Trodde dere Fredde hadde tatt på seg spanderbuksene og kjøpt en ring til kona si nå? Nei nei nei, never gonna happen!

Jeg foreslo for min kjære mor forrige helg at jeg og søsteren min kunne få arve noen av smykkene hennes. Så vi ble enige om at jeg skulle få denne safir og diamantringen som hun fikk da Martine ble født, og Martine skulle få den hun fikk da jeg ble født. Jeg må si at vi har en veeeeldig snill mams! Denne ringen har jeg siklet på siden jeg var litta jente, og nå er den min. JIPPI!!!

Nå skal Mallis hentes, sushi kjøpes og familien fores.

Vi blogges!!!!

Klem Anine

3 Comments

  1. Rita Ulriksen

    Nydelig ring til en nydelig kvinne, passer deg perfekt

    1. villavonkrogh

      Å takk Rita. 🙂

  2. Flott ring må du passe godt på den da og foreldrene dine

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *