H E L G

Heisann dere! Har dere kost dere i helgen?

Vi har fått gjort en hel del her hjemme (kryss i taket, hopp i været!), vært i bursdagskalas og gått Bananas med stor B på Lindex. Jentene trengte en del nye klær etter mor raidet skapene deres her forleden kan du si. De vokser jo så altfor fort!

Planen var at jeg skulle vise dere bilder av kjøkkenet med den nymalte kubbestolen i dag, men den er ikke riktig ferdig enda. Har kun fått malt et strøk, så bilder kommer i morgen. Har valgt en nydelig farge fra det nye fargekartet til Jotun. Ah, malelykke altså.

Nå skal mor løpe intervaller, ønsk meg lykke til! #dårligform Har nemlig en konkurranse om å løpe Askerspurten raskest, Fredde og jeg. Og det skjer ikke at jeg lar han vinne for å si det sånn… Kommer ikke til å skje. 😉

Vi blogges i kveld med hudpleietips.

SEES! Klem Anine

4 Comments

 1. Fine jentene dine 🙂
  Lurer litt i forhold til hvit trapp. Angrer du på det? Er den vanskelig å holde ren?
  Vi skal bygge hus og jeg ser for meg hvit trapp men hører så mange som angrer i ettertid!
  Ha en fin søndagskveld 🙂

  1. villavonkrogh

   Takk Beate. 🙂 Så spennende da! ja, hvit trapp ja… Den må jo vaskes hver dag, men nå har vi hund som røyter litt samt at jeg har støv på hjernen. Hadde vi ikke hatt Copper hadde det ikke vært så ille. Jeg vurderer å legge teppe i den faktisk.

   1. Takk for svar 🙂 syns deres trapp er helt nydelig!

 2. Monica M. B

  Fine frøkner. :o)

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *