HUDPLEIE TIPS

God kveld godtfolk.

Da er barna i seng og jeg har landet etter en hektisk og fantastisk helg.

Det er fler av dere som har spurt meg om hvilken hudpleie jeg bruker, og det er litt forskjellig. Om sommeren bruker jeg andre produkter enn på høst og vinter. Nå har jeg gått tilbake til Advanced ceramide capsules fra Elizabeth Arden. De gir bra med fukt og glød til en litt blek høst og vinterhud. Siden sist jeg hadde disse har det kommet en ny ingrediens som danner en effektiv barriere mot tap av fuktighet.

Øyekapslene er også helt fantastiske. Det er viktig å ta vare på den sensitive huden rundt øynene, og øye serumet minimerer linjer og gjenoppretter teksturen samt at det gir godt med fukt.

De små kapslene er også gull å ha med seg i toalettmappa, de tar jo ingen plass!

Da er tid for film og popcorn.

Ha en fin kveld videre dere.

Klem A

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *