Anine pusser opp, Fredde gråter!

Heisann!

Da var uka godt i gang! Øs pøs ute = kaffekos inne. I dag har jeg bestilt nytt badekar, og det blir SÅ himla fint! Gleder meg til å vise dere resultatet. Det er helt rått faktisk, med lys under karet og greier…  Trangen til å pusse opp er så tilbake, til Freddes store frustrasjon. Han har gitt opp kona si for lengst for å si det sånn, og han er ikke med i det hele tatt. Bra kombo vi to… Nå er stellebordet gitt bort også, så nå har vi dansegulv på badet igjen. Juhu!

Vi har et bad i kjelleren som jeg planlegger å gjøre ferdig også. Der har jeg rett og slett tenkt til å male veggene med Jotun sin baderomsmaling og legge fliser kun på gulvet. Noen som har testet malingen?

Vi blogges litt senere, nå må fruen jobbe litt. Prekas!

Kos dere så lenge!

Klem Anine

1 Comment

  1. Jeg har prøvd baderomsmalingen! Både på vaskerommet hvor jeg malte baderomsplatene i fargen 4710 Duggblå og panelen i samme farge men med annen maling (wanderwall). Den ble også brukt på panelen på et lite bad i fargen Minty Breeze. Jeg er utvilsomt mest fornøyd der jeg maler panel. på baderomsplatene vises vanndråper på veggen som lyse prikker. Kam dette skyldes glansen/matttheten i malingen? Jeg tror det vært finere med glans i malingen på platene mine i hvertfall…. men dette kan jo du, ikke jeg (Hehe)!

    Lykke til!! Gleder meg til å se 🙂

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *