Ja, jeg har det bra…

God kveld dere.

For en fin dag dette har vært! Fått gjort alt jeg skulle, kost meg med jentene mine og trent. Det er ikke alle dager som er like tipp topp som denne, så det er bare å sette pris på de.

Apropo dager som ikke alltid er like bra. Det er så mange nå som har spurt meg om det går bra med meg, og sannheten er at det er for meg som alle andre. Noen tider er litt tyngre enn andre. Det siste året har vært så som så, det har jeg ikke lagt skjul på. Men jeg har det mye bedre enn på lenge. Så dere trenger ikke bekymre dere for meg, søte snille dere. ♥ Jeg nå heldig som har så fine lesere som dere da, det er ikke alle forunt.

Over til noe helt annet. Som noen av dere kanskje har fått med dere har jeg malt kubbestolen i helgen. Fargen jeg endte på er hentet fra det nye fargekartet til Jotun, RAW CANVAS. Jeg har malt stolen med god gammaldags bengalakk i glans 80 for å få den blankes mulig. Liftgardingene er på plass også, de er kjøpt hos Fargerike i Asker. Elsker stoffet som har et snev av gull i seg! Bildet er fra Tove Frank, lampene er fra Ebb&Flow.

Er veldig fonøyd med fargen på veggen! Noen fler som har brukt Cashmere?

Denne plommefargede vasen fra Cooee er en ny favoritt! Fra Hviit.

Hva synes dere om fargen på kubbestolen? Jeg elsker slike litt gyselige farger! Puta er kjøpt på Home&Cottage.

Nå hørtes det ut som Fredde kjørte opp gårdsplassen, passer jo perfekt nå som jeg er ferdig. Får vel nesten varme opp litt mat til han jeg da.

Blogges! Ciao!

Klem Anine

6 Comments

 1. Hei, så flott det er blitt:)
  Hvor er de telysholderene på spisebordet fra?

  1. villavonkrogh

   Takk Hilde. 🙂 De er kjøpt hos Moodies i Asker.

 2. Cecilie Vognstølen

  Elsker både fargen på veggen og på kubbestolen Står mellom de to fargene på alle stueveggene. Hvilke vil du si er “friskest” av de? Tror du raw canvas hadde blitt like fint på veggen som cashmere

  1. villavonkrogh

   Jeg ville nok valgt Cashmere. 🙂

 3. Hva tenker du om å male et solid 90 tallskjøkken og vegg i samme farge.. R. Canvas eller Cashmere? Hvit benkeplate og lyst gulv.
  Det jeg liker best ved det du viser på nett, er at det er nøkternhet og samtidig glede i det du beskriver
  Nina

  1. villavonkrogh

   Det kan jo bli lekkert det. Er det en ide å ha litt forskjellig glansgrad kanskje?

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *