Strekktak

God dag folkens!

Tenkte jeg skulle vise dere noe genialt. En av våre samarbeidspartnere i EIK er D&D strekktak. Har dere hørt om det? La oss si at man skal pusse opp taket, fjerne tak-ess, panel ol. I stedet for å begynne med sparkel og det skitet der så er strekktak oftes gjort på en dag, og det uten sparkelstøv! Ikke trenger man å fjerne møbler eller heller.

Strekktak kommer i ulike farger, glansgrader og duker. Og det bygger fra 1 – 3,5 cm ned fra taket med og uten innfelt downlights. Med systemet til strekktak kan man lage ulike høydenivåer, man kan lage buer osv. Mulighetene er uendelige! Her er det brukt sort høyglans. 

Hvit matt folie med downlights.

Her er det brukt en skinne som det er ledlys i og hvit høyglans folie.

Her er også sort høyglans brukt. Legg merke til hvordan taket speiler resten av rommet, stilig!

Nå er det vel en gang slik at de fleste foretrekker hvite og matte tak, men er man litt vågal er mulighetene mange. Legger ved en video så dere kan se hvordan montering av taket foregår, dette kan man fint klare selv også om man ønsker.

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *