TV next

Halloisen!

I dag har Malin og jeg så langt hatt en latterfull og effektiv dag på arbe (si arbe høyt med trykk på aaaa’en!). Vi har blant annet filosofert over hvorfor vi ikke har blitt oppdaget av et produksjonsselskap enda da vi anser oss selv som hysterisk morsomme. Vi burde egentlig fått vårt eget realityprogram, det er vi skjønt enige i begge to. Spørs om våres såkalte “bedre” halvdeler hadde synes det hadde vært så gøy som oss. Vi kan jo til tider være litt vel grove i kjeften, så kanskje greit at vi ikke har et kamera diltene etter oss hele tiden? Ja, vi ser jo ut som to engler… Men er ikke det. Men vi er sykt gode på arbe. 😉

Malin har vel konkludert med at vi ikke burde være på tv, og jeg er som vanlig uenig i det Malin sier. Sammen er vi dynamitt!

Nei dere, får vel jobbe litt til. Vi blogges.

Ha en FINFIN dag videre. PS! GIVEAWAY på EIK innredning på Instagram, søk opp eik_innredning

Klem Anine og hu derre Malin.

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *