Litt dårlig samvittighet…

Hei dere! Alt vel?

Her i Villa von Krogh går det i ett, ikke veldig ulikt som hos alle andre barnefamilier. Og vi har våre utfordringer, det skal sies. Så min tid strekker ikke helt til om dagen dessverre. Har SÅ dårlig samvittighet for å ikke blogge.

Nå nærmer det seg bursdag for disse to jentene som ikke er fullt så små lenger. Emma Sofie og kusinen hennes Jossan fyller 10 og 9 år neste uke, så da er det duket for et skikkelig bursdagskalas i helgen. Det er alltid gøy å stelle i stand for disse fine frøknene. Det blir boller, brus, kaker og pølser, med andre ord FRÅTSEFEST! YEY!

Tipper Emma og Josefine er klare for å fråtse. 🙂

Håper dere har gode dager alle sammen! Nyt resten av dagen.

Klem Anine

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *